Fără vedete pe teren, ACS Poli a bătut Giarmata cu 2-0

15 Aug. 2012, 14:45 Pregătiri, amicale

ACS Poli a câștigat un meci amical jucat astăzi în compania echipei Millenium Giarmata. Trupa în alb-negru s-a impus cu 2-0, prin goplurile marcate de Zăgrean (’36, din penalty) și Andronic (’79, cu o lovitură de cap, după centrarea lui Dobricean).

Chiar dacă la antrenamentele echipei și-au făcut apariția vedete precum Daminuță, Ovidiu Petre, a revenit Mario Kirev și se vorbește și de achiziționarea lui Vali Badea, pe teren au evoluat astăzi tot cei din „lotul Recaș”, plus câțiva fotbaliști care au rămas la Timișoara, prin bunăvoința lui Marian Iancu. Antrenorii echipei au hotărât să nu folosească toate numele grele, deoarece au considerat că este prioritar să îi testeze pe cei pe care îi cunosc mai puțin.

Primul unsprezece al lui ACS Poli a arătat astfel: Coca – Iovan, Petrovic, Șeroni, Miron – Goge, Poparadu, Artean, Szalkai – Zăgrean, S. Szekely.
Au mai jucat: Amarinei, Miculescu, Tânc, Ticană, Rațiu, Tătar, Dobricean, Boldea, R. Trandu, Andronic, Enciu.

În altă ordine de idei, clubul se numește încă, în actele federației, ACS Recaș, fapt care atrage multe probleme la nivel organizatoric. Jucătorii încă nu au semnat contracte, nimic nu e sigur la stadionul „Dan Păltinișanu”, FRF amână rezolvarea problemei, iar primarul Nicolae Robu a fost pe la stadion, după meci, pentru a le transmite jucătorilor și antrenorilor că totul va fi bine. Timișorenii vor juca următorul amical sâmbătă, cu FC Caransebeș

Articol de Radu FAUR

15 Aug. 2012, 14:45 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă