Rapidul e în perioada căutărilor

25 Jan. 2012, 08:25 Bursa transferurilor
Rapidul** e în perioada căutărilor

Atacantul ieșean Ciprian Brighiu și portarul Daniel Crihan, de la Recolta Fântânele, au îmbrăcat pentru prima și ultima oară tricoul Rapidului în meciul amical cu Ceahlăul Piatra Neamț, disputat la finalul săptămânii trecute.

„Cei doi nu au convins. Noi căutăm fotbaliști care să concureze cu șanse reale la titularizare, capabili să ne ajute în tentativa noastră de a promova în eșalonul secund la finele acestui sezon”, a declarat tehnicianul Rapidului, Bogdan Tudoreanu.

Nu la fel stau lucrurile în privința jucătorilor Claudiu Velescu și Sascha Marinkovic, care s-au alăturat lotului Rapidului la începutul pregătirii de iarnă. „Sunt jucători de calitate și reprezintă în mod cert un câștig pentru echipă”, a concluzionat „Ted”. O impresie pozitivă a lăsat în jocul de pregătire cu Ceahlăul și atacantul Natanael Pavăl și sunt șanse reale ca cele două părți să cadă de acord în perspectiva unei viitoare colaborări.

În altă ordine de idei, oficialii Rapidului au anunțat că și-au definitivat programul meciurilor de pregătire din intersezon, după cum urmează: pe 27 ianuarie cu CSM Pașcani, în deplasare, pe 2 februarie cu Aerostar Bacău, pe 5 februarie cu CS Panciu, pe 10 februarie cu Sporting Suceava, pe 11 februarie în deplasare cu CSMS Iași, pe 14 februarie cu CSMS Iași pe teren propriu, pe 18 februarie cu Petrotub Roman, pe 21 februarie cu Cetatea Târgu Neamț și pe 25 februarie cu FCM Bacău.

Returul campionatului Ligii a III-a va debuta, cel mai probabil, pe data de 2 martie.

articol scris de Gabriel TODERAȘCU
foto:Monitorul de Suceava

25 Jan. 2012, 08:25 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă