Rapid a reușit primul transfer după ce a obținut promovarea în Liga 1

Rapid a reușit primul transfer după ce a obținut promovarea în Liga 1

Rui Miguel (32 de ani) revine în România după o experiență de un sezon în Republica Moldova, la Zimbru Chișinău. Mijlocașul ofensiv care a mai jucat și la Astra se va întoarce la Rapid și devine primul transfer al giuleștenilor după promovare.

Portughezul a ajuns prima dată în Giulești în 2014, de la Pacos Fereira, și a făcut o impresie bună. În momentul în care giuleștenii au retrogradat, la finalul sezonului trecut, el a fost trimis la Zimbru Chișinău, echipă condusă de Octavian Moraru, fiul patronului din Giulești. Acum, DigiSport anunță că Miguel se întoarce la Rapid, cu care a semnat un contract valabil pentru două sezoane.

Autor a nouă goluri în cele 21 de meciuri jucate pentru Zimbru, Rui Miguel devine primul transfer al Rapidului după promovare. Chiar și așa, situația la clubul din Giulești e destul de neclară, în condițiile în care patronul Valerii Moraru nu i-a oferit, încă, un nou contract lui Dan Alexa, antrenorul care a readus Rapidul în Liga 1.

739 de minute a strâns Rui Miguel în tricoul Rapidului în urmă cu două sezoane, reușind să ofere două pase decisive în cele 12 apariții în tricoul giuleștenilor

Pe aceeași temă