Prunea: „Nu ne grăbim cu transferurile. Aducem jucători în funcție de buget”

Prunea:** „Nu ne grăbim cu transferurile. Aducem jucători în funcție de buget

Jucătorii de la CSMS Iași au intrat în ultima săptămână de vacanță, vineri fiind programată reunirea lotului condus de antrenorul Marius Lăcătuș, în Copou. Deocamdată liniște nu este doar în vestiar, ci și în ceea ce privește transferurile. Președintele executiv Florin Prunea a anunțat că în perioada vacanței a negociat cu mai mulți jucători, dar nu a ajuns la niciun acord concret.

„Chiar dacă a fost vacanță, noi am continuat să negociem cu mai mulți jucători, dar deocamdată nu am ajuns la niciun acord. Nu ne grăbim. Aducem jucători în funcție de bugetul de care dispunem și pe posturile deficitare. Am discutat cu mai mulți jucători și urmează să purtăm tratative cu alții. În momentul în care vom ajunge la un acord, vom anunța public transferul. Au fost mulți jucători care s-au autopropus la Iași, dar aceștia nu ne interesează”, a declarat președntele Florin Prunea.

Până în acest moment ieșenii au punctat mai bine la capitolul „plecări” decât „sosiri”. Echipa din Copou s-a despărțit oficial de jucătorii Tomi Petrescu, Bădescu, Voicu și Claudiu Ionescu, dar în schimb au venit doar fundașul brăilean Bosoi și portarul Caparco, de la Tg. Mureș. De asemenea, Firoiu, Radu Miron și Bogdan Miron sunt și ei pe lista plecărilor, dar o decizie în privința lor va fi luată în funcție de jucătorii care vor veni.

Stagiul din Antalya, sub semnul întrebării

Legat de cantonamente, doar primul stagiu de pregătire, cel de la Cheile Grădiștei (16-26 ianuarie), este sută la sută sigur. Președintele Florin Prunea a precizat că ieșenii au perfectat și un turneu de jocuri în Antalya, dar deplasarea în Turcia este încă sub semnul întrebării.

„Stagiul din Antalya a fost bătut în cuie din punct de vedere organizatoric, totul este stabilit, dar nu suntem sută la sută siguri că vom merge în Turcia. Totul depinde de situația financiară. Dacă vom avea bani, vom merge în Antalya, dar deocamdată nu e nimic sigur”, a punctat Prunea.

 

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă