Prunea a mințit cu nerușinare! Știa din 8 ianuarie de plecările lui Avrămia și Herghelegiu!

Prunea a mințit cu nerușinare!** Știa din 8 ianuarie de plecările lui Avrămia și Herghelegiu!

Președintele executiv al clubului CSMS Iași, Florin Prunea, ne-a mai oferit în aceste zile o mostră a „profesionalismului” său în fruntea clubului ieșean. Pe lângă faptul că i-a pierdut gratis (dacă nu cumva se va înțelege în următoarele zile cu Craiova pentru a-i ceda pe o sumă de bani în această iarnă) pe Herghelegiu și Avrămia, Prunea a mințit cu nerușinare la reunirea lotului ieșenilor.

Deși știa încă de pe 8 ianuarie că jucătorii au semnat cu Craiova, Prunea a declarat la reunire, vineri, că nu știe nimic despre situația celor doi jucători și că va face tot posibilul să-i țină pe cei doi la Iași. „Depinde numai de ei dacă vor rămâne la Iași, eu am ținut legătura cu ei în vacanță. Urmează să vedem”, spunea Prunea, vineri, deși avea cunoștință în acel moment despre faptul că jucătorii sunt ai Craiovei.

Impresarul celor doi jucători, Ionel Codoban, a declarat că Prunea știa încă de pe 8 ianuarie că Avrămia și Herghelegiu au semnat cu Craiova. „Jucătorii au semnat pe 8 ianuarie cu Craiova, iar CSMS Iași a fost înștiințat atunci despre acest aspect”, a spus Codoban.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă