Problema portarului la UTA ar putea fi rezolvată de… Amadio

Problema portarului la UTA** ar putea fi rezolvată de... Amadio

Dacă Mădălin Smaranda este un capitol închis la UTA, timișoreanul așteptând dintr-un moment în altul să devină liber de contract conform memoriului depus la Federația Română de Fotbal, celălalt goalkeeper care a evoluat în tur ar putea rămâne la echipă. Remo Amadio a revenit din scurtul său periplu la CS Turnu Severin și, fiindcă oricum are probleme la nivelul portarilor, Adrian Falub ar putea să-l păstreze pe italianul de 25 de ani.

Mai mult, Amadio este încă în acte jucătorul „Bătrânei Doamne”, el fiind împrumutat de CFR Cluj la Arad până la finalul stagiunii. Între timp, de serviciile sale s-a interesat și Pandurii Târgu Jiu, dar goalkeeperul se pregătește și acum de mai vechii săi colegi. La această oră, principalul concurent al peninsularului este francezul Matijas, însă „oficialii” din Calea Aurel Vlaicu se mai gândesc să aducă un portar.

Se mai pune problema și cine îi va antrena pe apărătorii buturilor „textiliste”. Revenirea lui Dan Țapoș la echipă este sub semnul întrebării, între timp apărând și numele lui Florin Rusu, portarul celor de la Crișul Chișineu Criș.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă