Primele ținte ale Rapidului sunt din Banat!

18 May. 2012, 10:23 Bursa transferurilor
Primele ținte ale Rapidului** sunt din Banat!

La finalul sezonului vor pleca 12 jucători din Giulești, iar George Copos se gândește cu cine să completeze lotul Rapidului pentru campionatul viitor. Atacantul Dorin Goga (27 de ani) și fundașul central Cristi Scutaru (25 de ani) sunt primii pe lista finanțatorului de sub Podul Grant.

Poli Timișoara este aproape de a ajunge direct în Liga a IV-a din sezonul viitor, iar acest lucru va atrage după sine și plecarea celor mai buni fotbaliști. Majoritatea dintre ei se pregătesc să-și depună memorii pentru a deveni liberi de contract, iar echipele importante din Liga I sunt gata să-i oferteze. Rapid a pus ochii pe fundașul Cristian Scutaru, care în prezent e și căpitanul lui Poli, și pe atacantul Dorin Goga, care nu mai joacă de două luni, după ce Timișoara nu l-a mai plătit de ceva timp. Cristi Scutaru este o soluție pentru defensiva giuleștenilor, mai ales că din vară, Marcos Antonio, Ovidiu Burcă și Glauber Berti își vor încheia conturile cu gruparea feroviară, iar singurul fundaș din lot va fi Cristi Oros.

Goga refuzat de Răzvan Lucescu
Dorin Goga a fost aproape să ajungă la Rapid și în iarnă, dar fotbalistul a fost refuzat de Lucescu jr. Acesta și a motivat decizia prin faptul că jucătorul nu se încadrează în sistemul tactic pe care îl folosește în Giulești. Totul, după ce George Copos a fost de acord cu cererile jucătorului fiind gata să-i plătească 175.000 de euro, salariul pe șase luni de zile, plus 50.000 de euro Timișoarei pentru un împrumut până în vară cu opțiune de cumpărare definitivă. Plecarea lui Răzvan Lucescu de la Rapid și posibila revenire a lui Mircea Rednic va face posibilă trecerea lui Goga în Giulești din vară.

2 goluri marcat Scutaru pentru gruparea bănățeană în acest sezon

6 goluri a marcat Goga pentru Poli în LIga a-II-a

22 de partide a jucat Scutaru pentru Timișoara în Liga a II-a

18 partide a jucat Goga în acest sezon pentru Poli Timișoara în Liga a II-a

Articol scris de Daniel REMEȘ

18 May. 2012, 10:23 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă