Prima achiziție a lui Ilie Stan la SCM Gloria! A lăsat Dunărea Călărași pentru Buzău: „Îi spunem bun venit. L-am primit cu multă căldură”

SCM Gloria Buzău a promovat în Liga 2 după ce a câștigat la pas Seria 1 a Ligii 3, iar prima mutare a echipei a fost numirea ca antrenor principal a lui Ilie Stan (51 de ani). Astăzi, formația buzoiană a făcut primul transfer pentru noul sezon.

SCM Gloria a bătut palma cu Valentin Munteanu (29 de ani), mijlocaș care în ultimul sezon și jumătate a evoluat la Dunărea Călărași, echipă de care s-a despărțit acum, după retrogradarea în Liga 2. Jucătorul originar din Galați a mai jucat în Liga 1 pentru Pandurii și Concordia Chiajna, iar la Dunărea, în sezonul recent încheiat, a prind doar 631 de minute în 20 de meciuri, în cinci dintre ele începând ca titular.

„Astăzi îi spunem bun venit lui Valentin Munteanu, primul transfer al echipei de fotbal SCM Gloria Buzău pentru noul sezon competițional. Valentin are 29 de ani, este mijlocaș de bandă și vine de la FC Dunărea Călărași! Directorul clubului, Ion Cazan (dreapta) și antrenorul principal Ilie Stan (stânga) l-au primit cu multă căldură”, a anunțat SCM Gloria Buzău.

În cariera sa, Valentin Munteanu a evoluat pentru Dunărea Galați, Fortuna Poiana Câmpina, Academica Argeș (actuala Academica Clinceni când juca la Pitești), Pandurii Târgu Jiu (în două rânduri), Farul Constanța, Concordia Chiajna și Dunărea Călărași.

Altfel, Ilie Stan, care a semnat un contract pe două sezoane, a stabilit reunirea echipei roș-albastre pentru data de 17 iunie.

Pe aceeași temă