Președintele gugulanilor îl contrazice pe Florian Pârvu: „Merg cu el până la detectorul de minciuni!”

Ca urmare a declarațiilor făcute marți de mijlocașul Florian Pârvu pentru Liga2.ro, conform cărora, a depus memoriu la Federația Română de Fotbal, în care cere plata salariilor și bonusurilor restante de la FC Caransebeș, club cu care – susține el – a ajuns la finalul contractului, gest survenit ca urmare a faptului că stafful grupării gugulane l-a dat absent nemotivat la reunirea de luni, 6 iulie, a lotului caransebeșean, am fost contactați de președintele lui FC Caransebeș, Dorin Micșa, care a dorit să facă câteva precizări. Astfel, acesta ne-a spus că, așa cum a afirmat inițial, Pârvu este încă sub contract cu formația din Liga a II-a din municipiul de pe malurile Timișului și Sebeșului.

„Jucătorul Pârvu e sub contract cu FC Caransebeș până în vara anului viitor. Este o aberație ce a declarat vizavi de faptul că nu mai e sub contract cu echipa noastră, ca urmare a neînțelegerilor de la renegocierea contractului. Clubul a renegociat cu jucătorul Pârvu, însă domnul Pârvu este prost sfătuit și nu știe că renegocierea unui contract poate însemna scădere, egalitate sau mărire de contract. Renegociere nu înseamnă doar că i se mărește salariul. Din punctul nostru de vedere, este un jucător care nu s-a prezentat de trei zile la pregătirile echipei. În fiecare zi de neprezentare i se întocmește referat de către antrenori și ulterior va fi chemat în fața Consiliului Director. Dumnezeu este sus, iar minciuna are picioare scurte. Domnul Pârvu a primit salariile pe ianuarie și februarie, iar acum nu recunoaște acest lucru. Îi aduc aminte că pe luna februarie a primit banii la sfârșitul meciului de la Râmnicu Vâlcea. Abia aștept să ne judecăm cu domnul Pârvu și promit că voi merge cu el până la detectorul de minciuni! Îl sfătuiesc să se prezinte la antrenamentele echipei și să poarte o discuție civilizată cu conducerea clubului, pentru că nu devii jucător liber atât de ușor cum crede domnul Pârvu”, a spus președintele clubului FC Caransebeș, Dorin Micșa.

Pârvu declara că este liber de contract și că a depus un memoriul la FRF împotriva grupării FC Caransebeș, primul din cariera sa de fotbalist. „Eu nu mai am contract cu FC Caransebeș. În plus, antrenorul mi-a cerut să reziliez acordul, cu o zi înainte de plecarea în vacanță, pentru că nu ne-am înțeles la renegocieri. Acesta este primul meu memoriu din cariera de fotbalist. Am de primit bani din salarii, bonusuri și prima de salvare de la retrogradare, iar contractul meu cu clubul a expirat odată ce nu am ajuns la un acord în timpul renegocierilor!” a spus Pârvu pentru Liga2.ro.

Florian Pârvu a semnat cu echipa din Caransebeș la începutul anului și în partea a doua a sezonului a jucat de zece ori sub comanda lui Alin Artimon, fără să înscrie vreun gol.

Articol scris de Adrian CRÂNGANU

Pe aceeași temă