Președintele FC Hermannstadt, mulțumit de achizițiile făcute până acum: „Am făcut alegeri bune”. Sibienii anunță noi transferuri

La finalul primului cantonament al iernii, președintele clubului sibian FC Hermannstadt, Teodor Birț, s-a declarat mulțumit de modul în care s-au pregătit jucătorii, de rezultatele din cele trei amicale disputate în această săptămână, precum și de transferuri.

„A fost un cantonament util. Este îmbucurător faptul că am reușit să trecem cu brio partea mai grea a pregătirii. Sperăm ca, în Antalya, să legăm mai mult jocul și să se cristalizeze formulele de echipă pe care le vom folosi în campionat. Cunoaștem patru din cei cinci adversari pe care îi vom întâlni în amicalele din Turcia. Sunt echipe bune, de vârful clasamentului în campionatele din care provin. Legat de noii-veniți, suntem mulțumiți. Consider că am făcut alegerea bună. Mai este puțin de muncă pentru a-i integra în angrenajul echipei. Sunt convins că ne vor ajuta mult în campionat atât Surugiu, cât și Coman și Târnovan. Este posibil să mai facem unul sau două transferuri”, a declarat Birț (foto mic, în stânga).

„Secundul” echipei sibiene a vorbit și el despre noii-veniți, Alexandru Coman, Alexandru Târnovan și Olivian Surugiu: „Sunt trei jucători buni, de care aveam nevoie. Din punctul meu de vedere, după modul cum reacționează în grup, dar și la antrenamente, s-au integrat foarte bine”. Pe lângă cei trei, Hermannstadt i-a avut în lot și pe Robert Bratu și Marius Cătinean, doi jucători promovați de la echipa secundă din Liga 3.

FC Hermannstadt a încheiat, vineri, primul cantonament din această iarnă, susținut pe plan local, cu încă o victorie în amicale. După 3-0 cu prim-divizionara ACS Poli Timișoara și 2-1 cu Performanța Ighiu, „alb-roșii” s-au impus cu scorul de 3-0 în fața echipei AS SR Brașov.

Fotbaliștii sibieni au primit liber până luni, 29 ianuarie, iar o zi mai târziu vor face deplasarea la București, de unde vor decola, în dimineața zilei de miercuri, 31 ianuarie, spre Antalya, pentru al doilea cantonament centralizat al iernii.

Foto: FC Hermannstadt

Pe aceeași temă