Preferă să fie rezervă în Liga 2 decât să semneze cu Steaua!

14 Jan. 2012, 11:41 Bursa transferurilor
Preferă să fie rezervă în Liga 2** decât să semneze cu Steaua!

Goga și Sepsi sunt ultimele vedete care nu au plecat încă de la Poli. Cu toate acestea, patronul Timișoarei a anunțat că, din punctul de vedere al conducerii, cei doi nu sunt favoriți la titularizare în retur.

Transferul lui Dorin Goga (foto jos) la FC Vaslui a picat din cauza faptului că jucătorul și-a dorit neapărat un contract pe termen lung și a refuzat oferta lui Porumboiu, pentru jumătate de an. Nici oferta Stelei nu l-a dat pe spate pe atacantul lui Poli.

Dacă nu își va găsi o altă echipă, fotbalistul ar putea trăi un retur de coșmar la Timișoara, după ce în tur a trebuit să audă la televizor critici dure la adresa sa din partea patronului.

Marian Iancu îl anunță pe Goga că în retur va avea de stat pe banca de rezerve, deși este cel mai bine plătit jucător din eșalonul secund. „E dreptul lor să refuze ofertele! Ei vor fi în continuare plătiți la timp, însă trebuie să dea totul pentru echipă. Conform cifrelor furnizate de firma de analiză cu care colaborăm, și el, și Sepsi nu dau decât 50 la sută din potențial!

În acest moment, Rover Cârstea e favorit la titularizare, el și-a ajutat echipa mai mult. Chiar m-am mirat când Goga a refuzat oferta Stelei, echipa cea mai potentă financiar din campionat, dar e alegerea lui, a spus șeful Timișoarei.

Această declarație vine la o zi după ce Iancu i-a transmis „răzvrătitului” Sepsi că este rezerva lui Florin Sandu.

Articol de Radu FAUR

14 Jan. 2012, 11:41 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă