Postolache va juca în Liga 1

17 Jan. 2012, 12:14 Bursa transferurilor
Postolache va juca** în Liga 1

Voința Sibiu s-a întărit, la finele săptămânii trecute, cu încă un jucător. Este vorba despre mijlocașul Marius Postolache, ultima dată la Delta Tulcea, în Seria I a Ligii a II-a. Coțovan de la FC Avrig și Negruț de la Brănești sunt în probe la gruparea lui Pelici. Sârbii aflați în teste nu au fost opriți în lot.

„În mare parte ne-am înțeles, mai rămâne doar să semnăm contractul, probabil pe o perioadă de 2 ani. Am făcut parte din lotul Rapidului și din cel al Sportului Studențesc înainte de a ajunge la Tulcea. La Rapid însă nu am debutat, de aceea mi-am și dorit să plec. Am ajuns la Sportul Studențesc, unde mi-am făcut un nume. Nu am jucat până acum sub comanda antrenorului Alexandru Pelici, însă îl cunosc, fiind amândoi din Timișoara. Nu am mai jucat alături de niciunul dintre actualii mei colegi, doar împotriva lor și sper ca acum să mă obișnuiesc să joc împreună cu aceștia. M-a impresionat de la bun început atmosfera de la echipă. Sper să fim sănătoși cu toții și să realizăm ceea ce ne propunem. Îmi doresc să putem să-i facem fericiți pe suporteri la fiecare meci „
, a afirmat Marius Postolache.

„Prin aducerea celor trei jucători, Străuț, Miclea și Postolache, am câștigat la capitolul experiență. Sperăm să câștigăm și la capitolul eficacitate. Este posibil să mai vină încă un vârf de atac”, a afirmat, la rândul său, antrenorul Alexandru Pelici.

articol scris de Sebastian Marcovici

17 Jan. 2012, 12:14 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă