Portar italian în Copou! Caparco a semnat cu CSMS

Portar italian în Copou!** Caparco a semnat cu CSMS

Portarul Italian Alessandro Caparco a semnat un contract pe doi ani și jumătate cu clubul CSMS Iași, a anunțat președintele executiv al grupării ieșene, Florin Prunea. Caparco, în vârstă de 30 de ani, a mai lucrat sub comanda lui Marius Lăcătuș la FCM Târgu Mureș, grupare la care a evoluat ultima dată.

„Caparco este un portar cu experiență cu care Marius Lăcătuș a mai lucrat, iar antrenorul nostru a insistat pentru el. Portarul și-a reziliat contractul cu echipa din Târgu Mureș și a semnat cu noi un angajament pe o perioadă de doi ani și jumătate. Ca și în cazul celorlalți jucători, dacă Alessandro nu dă randamentul scontat, clubul are dreptul de a rezilia contractul în pauza competițională”, a declarat președintele Florin Prunea.

Alessandro Caparco a mai jucat în carieră la echipele italiene de ligi inferioare Moncalieri, Montalto Ivrea și Grosseto.

În aceste condiții, plecarea lui Bogdan Miron – titularul postului de portar în tur – este iminentă, fostul goal-keeper al Ceahlăului având evoluții modeste.
Acesta este al doilea transfer al iernii parafat de conducerea Iașiului, după Gabriel Bosoi.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă