Popovici și Apostol, prezentați oficial

03 Feb. 2009, 17:03 Bursa transferurilor
Popovici și Apostol, prezentați oficial

Clubul FC Botoșani și-a prezentat marți la prânz staff-ul tehnic pentru retur. Cu această ocazie, președintele CA al FC Botoșani, Valeriu Iftime, a ținut să clarifice situația băncii tehnice a clubului pe care îl conduce.

„Domnul Popovici este consilier tehnic iar domnul Apostol este antrenorul pricipal al formației. Avem un antrenor pe care noi credem că ne putem baza. Nu este doar pe hârtie. Este antrenor jucător”, a declarat Valeriu Iftime, completând: „Oamenii care au venit la Botoșani nu au fost întâmplări. Acesta este ciclul”.

De cealaltă parte, actualul consilier tehnic al botoșănenilor, Cristi Popovici, a avut doar cuvinte de laudă pentru fostul său elev de la FCM Bacău. „Mă bucur că am reușit să-l aduc la Botoșani. E un jucător valoros. Are un palmares destul de bogat. Jucătorii noștri ar trebui să fie numai ochi și urechi și să urmeze exemplul său. Va juca pe cel mai deficitar post. El este un jucător polivalent și poate juca pe cel puțin cinci posturi”, a declarat Popovici.

Noul tehnician al botoșănenilor, aflat la prima sa experiență de acest gen, a declarat că dorește să rămână cât mai mult posibil la FC Botoșani și să atace promovarea în prima ligă cu această grupare în viitor. „Important este că sunt sănătos. Sper să fiu antrenorul din teren al formației. Vreau să conduc jucătorii mai tineri și să duc echipa cât mai sus posibil. Nu am gânduri de plecare deocamdată, abia am venit, nu consider Botoșaniul o rampă de lansare neapărat”, a spus Ștefan Apostol.

aricol scris de Adi ENĂ‚ȘOAIE

 

03 Feb. 2009, 17:03 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă