Piteștenii avertizează: „Ori se rezolvă situația 100%, ori dăm curs altor oferte”

Piteștenii avertizează:** „Ori se rezolvă situația 100%, ori dăm curs altor oferte

După Dulcea și Briceag și ceilalți fotbaliști sosiți la UTA de la FC Argeș ar putea părăsi Aradul cu alte destinații. Ivănică, Marius Ion și Cîrstoiu așteaptă un telefon de la conducătorii „Bătrânei Doamne” până duminică seara, altfel, mai mult ca sigur,  vor da curs uneia dintre multitudinea de oferte pe care le-au avut încă de la începutul verii.

Unul dintre fotbaliștii vizați explică cât se poate de clar cum stau lucrurile în cazul celor trei ex. piteșteni. „Vineri, când am plecat de la Arad, am avut o înțelegere clară cu domnul Giovanni. Dânsul ne-a promis că ne cheamă înapoi doar în cazul în care situația se rezolvă la UTA în proporție de 100%. Altfel, vom fi liberi să ne alegem singuri viitorul. Eu și colegii mei așteptăm un telefon din partea domnului Giovanni, pe care-l respectăm mult și în cuvântul căruia avem încredere, până duminică seara. Altfel, nu mai revenim la Arad, nu o să mai participăm nici la acea ședință anunțată pentru dimineața zilei de luni. Situația contractuală o s-o rezolvăm, iar banii primiți de la domnul Marțian îi vom da înapoi”, ne-a mărturisit Dănuț Ivănică.

Curtat cu insistență chiar și de grupări din Liga 1, Ivănică nu regretă în totalitate că a optat pentru „Bătrâna Doamnă”. „Toată cariera mea am jucat doar pentru FC Argeș și am zis să vin la o altă echipă de mare tradiție. Chiar dacă am pierdut puțin ca și condiții de pregătire și vitaminizare, nu-mi pare rău că am ales UTA, iar la această oră acest club rămâne prioritatea mea numărul unu. Doar de mâine seară, dacă nu vom fi rechemați la Arad, o să mă gândesc la viitoarea mea echipă”, a mai spus tânărul atacant, care în ultimele sezoane s-a specializat și pe postul de mijlocaș ofensiv.

Sunt mari șanse ca Marius Ion să-l însoțească pe Ivănică și la următorul club (Dacia Mioveni, FC Olt sau CS Universitatea Craiova), în timp ce Cîrstoiu ar putea alege Vâlcea lui Gheorghe Constantin și Marius Briceag.

 

Sursa: SportArad

Pe aceeași temă