Piroș promite surprize plăcute la Șoimii: „Lotul va fi în proporție de 99% complet în ziua reunirii”

Piroș promite surprize plăcute la Șoimii:**

Vacanța conducătorilor pare să fii coincis cu cea a fotbaliștilor, din moment ce prea puține mutări au fost făcute la nivel de lot pentru stagiunea următoare. De fapt, numai Șoimii Pîncota a oficializat o achiziție, este vorba despre mijlocașul timișorean, Fuchs. În plus, a convins patru fotbaliști să rămână în „alb-negru”, este vorba despre: Rusu, Dubeștean, Traore și Issa.

Înainte de a pleca în sejur la mare, și portarul Cristian Irimia și-a dat acordul de principiu să continue în Podgorie. „Am avut o discuție cu președintele Piroș și ne-am înțeles. O să continui ca și fotbalist, dar voi fi responsabil și cu pregătirea celorlalți portari”, a declarat goal-keeperul de 41 de ani. Tot în postura de jucător și ajutor al lui Ionuț Popa va rămâne și Dumitru Mitu, fostul mijlocaș al lui Panathinaikos Atena, grupare cu care a evoluat și în grupele UEFA Champions League.

Tot în aceste zile, se va mai negocia și cu alți jucători ce au terminat sezonul la Pâncota. Este vorba despre Cuedan, Gîlcă, Polgar și Alin Mihai. Oricum, Pavel Piroș susține că până la începutul săptămânii viitoare, când echipa se va reuni pentru a pregăti noua stagiune de Liga a 2-a, Popa va avea „material de lucru” de calitate. „Lotul Pâncotei va fi în proporție de 99% complet în ziua reunirii, adică pe 6 iulie. Suntem în negocieri avansate cu destui fotbaliști buni, care au confirmat în primele două ligi, dar și cu juniori de mare perspectivă. Unii dintre ei sunt străini. Veți vedea, vor fi multe surprize plăcute la Pîncota în noul sezon”, a punctat președintele – finanțator al „șoimilor”.

Probabil, Pavel Piroș va începe să accelereze și, implicit să finalizeze discuțiile cu noii fotbaliști începând de joi și asta pentru că marți și miercuri susține examenul de licență la Facultatea de Științe Economice din cadrul UVVG Arad.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă