Petrovic și Mirescu, cinci ani la FC Argeș

Petrovic și Mirescu,** cinci ani la FC Argeș

După ce au fost testați cîteva săptămîni de antrenorul Iulian Crivac, conducerea clubului FC Argeș a semnat contractele de joc cu sîrbul Lazăr Petrovic și cu Alexandru Mirescu. Cei doi au semnat cu piteș­tenii con­trac­te pe 5 ani și vor evolua pentru gruparea alb-violetă în­că din returul acestei ediții de campionat.

Lazăr Petrovic (foto) are 22 de ani este fun­daș stînga de meserie și a evoluat în liga secundă sîrbă la FC Zemun. Fotbalistul a ajuns la Pitești prin intermediul lui Zoran Milosevic, fostul fundaș al lui FC Argeș, care, după ce s-a lăsat de fotbal, a deve­nit impresar. Alexandru Mirescu are 22 de ani, este fundaș dreapta de meserie, iar în turul campionatului a evoluat în Liga I, la CS Turnu Severin. După o ceartă cu an­trenorul Marian Bondrea, a prins din ce în ce mai rar echipa. Cătălin Barbu, adminis­tra­torul lui FC Argeș, ne-a spus cum a re­u­șit să-l convingă pe sîrb să semneze: „Ne­gocierile cu el au fost foarte simple. Mi-a spus că nu îl interesează foarte mult banii și a fost mulțumit de ce i s-a oferit. El vrea foarte mult să joace și să se impună, dorind să ajungă cît mai sus. Este un con­curent pentru Briceag, întrucît poate juca și ca fundaș dreapta. Consider că prin ve­ni­rea lui Petrovic și Mirescu con­curența pe posturi va fi mai mare, iar echipa va avea de cîștigat. Ne bazăm pe cei doi jucători pentru acest retur de campionat. Sînt convins că vor face față și vor fi un cîștig pentru echipă”.

A semnat și Enuță

În afară de Petrovic și Mirescu, conducerea clubului FC Argeș a reușit să-l achiziționeze și pe atacantul Ștefan Enuță. Ju­cătorul în vîrstă de 21 de ani a mai evoluat în cariera sa la Internațional Curtea de Argeș. Jucătorul a fost titular în majori­tatea jocurilor de pregătire, iar staff-ul tehnic va miza pe el în acest retur de campionat. Enuță a semnat cu FC Argeș un con­tract pe 5 ani.

Au renunțat la semnat și Enuță

În ultimele meciuri de verificare, antrenorul Iulian Crivac l-a tes­tat pe jucătorul sîrb Djordjevic, care a ajuns la Pitești prin intermediul lui Zoran Milosevic, fostul jucător al lui FC Argeș, care a devenit impresar. Djordjevic a avut ghinionul să se acci­denteze chiar la primul antrenament cu alb-violeții și a fost tri­mis acasă. Jucătorul va rămîne, însă, în vederile piteștenilor, după ce se va reface din punct de vedere medical.  

Croitoru, spre FC Vaslui

Portarul lui FC Argeș, Flavius Croitoru, ar putea evolua în acest retur la FC Vaslui. Gruparea patronată de Adrian Porumboiu este interesată de jucă­torul piteștean și a avut discuții cu conducerea clubului alb-violet. Oficialii moldoveni au promis că vor trimite o ofertă concretă cînd echipa se va întoarce din cantonament, iar cele două cluburi se vor așeza la masa negocierilor. Porumboiu caută un portar, du­pă ce a decis să nu mai mizeze pe Dani Coman din cauza sa­lariului prea mare pe care acesta îl are la Vaslui.

Amical cu Dinamo II

FC Argeș va continua și în această săptămînă seria meciurilor de verificare. Piteștenii vor întîlni mîine, de la ora 12, pe terenul sintetic de la Bradu, pe Dinamo II. Spre sfîrșitul săptămînii, alb-violeții intenționează să parti­cipe la un trial în Capitală, alături de Delta Tulcea și Inter Clinceni. În această săptămînă, conducerile celor trei cluburi urmează să se pună de acord asupra programului.

 

Sursa: Curierul Zilei

Pe aceeași temă