Petrolul l-a transferat pe Adrian Neagoie de la Oțelul

01 Sep. 2009, 10:13 Bursa transferurilor
Petrolul l-a transferat** pe Adrian Neagoie de la Oțelul

Lotul Petrolului Ploiești s-a completat, începând de ieri, cu încă un mijlocaș. Este vorba despre Adrian Neagoie, fotbalist transferat de la Oțelul Galați. În vârstă de 25 de ani, Neagoie a mai evoluat la echipa CFR Timișoara și poate reprezenta o soluție pentru gruparea antrenată de Vivi Răchită. Totodată, prin venirea fotbalistului amintit, ploieștenii și-au completat linia mediană cu un fotbalist de talie, Neagoie fiind un jucător de 1,85 metri.
După Robert Elek și Alexandru Avram, Adrian Neagoie este cel de-al treilea fotbalist care ajunge la Petrolul, în această vara, de la clubul Oțelul Galați.

 

Dacă Elek a confirmat la Petrolul doar în meciurile amicale, iar Avram a dezamăgit atunci când s-a apelat la el, Neagoie ar putea deveni jucătorul cel mai constant dintre cei trei fotbaliști veniți de la Oțelul.

 

În altă ordine de idei, la antrenamentul de astăzi al echipei ploieștene sunt așteptați să sosească și doi jucători bulgari, fotbaliștii din țara vecină nefiindu-i străini lui Vivi Răchită, actualul antrenor al Petrolului evoluând în trecut pentru o echipă de top din Bulgaria, Litex Loveci.
 

Sursa: ziarulprahova.ro

01 Sep. 2009, 10:13 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă