Petrea a ales și el Concordia!

29 Dec. 2011, 16:26 Bursa transferurilor
Petrea** a ales și el Concordia!

După ce Laurențiu Reghecampf și Vlad Toader au plecat în această iarnă la Concordia Chiajna, o altă persoană din cadrul conducerii tehnice a ales să-i urmeze de la FC Snagov. Anton Petrea, fost jucător și antrenor secund la ilfoveni, a acceptat oferta venită din partea lui Reghecampf și-l va însoți la echipa din Liga I.

Fostul antrenor al lui FC Snagov și-a desemnat astăzi staff-ul tehnic pe care se va baza în returul campionatului la Concordia Chiajna. Alături de Petrea, Reghecampf îl va avea antrenor secund și pe Cristinel Țermure, ultima dată antrenor la o grupă de juniori ai Chindiei Târgoviște. Cei trei au mai lucrat împreună în Liga a II-a, în sezonul 2009-2010 (FOTO – Țermure, Reghecampf, Petrea, Toader, de la stânga la dreapta), tot pe banca snagovenilor.

În plus, pe postul de director sportiv al Concordiei, ocupat până acum de Vasile Copil, a fost numit impresarul Anamaria Prodan, care este și soția lui Reghecampf, Vlad Toader urmând a fi delegatul echipei din Chiajna.

Cât privește conducerea tehnică a lui FC Snagov, în cazul în care va mai continua în Liga a II-a, aceasta va fi alcătuită, cel mai probabil, din Laurențiu Tudor, antrenor principal, și George Dumitru, antrenor secund.

Articol și foto de Marius ANGHEL

29 Dec. 2011, 16:26 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă