Peste 30 de jucători la reunirea Sebișului. Roman, Șulea sau Bier sunt printre noutățile din lot

Peste 30 de jucători la reunirea Sebișului.** Roman, Șulea sau Bier sunt printre noutățile din lot

Vacanța s-a terminat și pentru Național Sebiș. Rămasă tot pe scena eșalonului trei, gruparea de pe malul Crișului Alb își reface din temeli echipa pentru a ataca din nou prmovarea. Lângă fotbaliștii din localitate și celor câțiva care și-au salvat pielea, gen Neacșu, Balint și Bozian, s-au alăturat mulți alții, din diferite zări, majoritatea fiind încă în probe. Doar fostul cugirean, Ionuț Radu, a semnat contractul de joc, însă vor urma și alții.

Printre cei aproximativ 30 de fotbaliști prezenți la reunirea de luni seara se află și unele nume care nu mai au nevoie de nicio prezentare. Este vorba despre Marius Roman (foto), fostul mijlocaș al UTA-ei care ca junior a trecut și pe la Steaua, Bier și Tătar (ex. CS Ineu), fostul pecican Best, atacantul Șulea (FC Zalău), plus fotbaliștii de la CS Oșorhei, Matei, Bonetta și Ganea.

„Înțelegeri vom semna în următoarele două-trei zile, iar lotul îl vom definitiva în maxim două săptămâni. Vrem să alegem cât mai bine, antrenorul Adrian Abrudean are la dispoziție și câteva amicale pentru a-i vedea pe cei aflați în probe, printre care și doi jucători albanezi. Vom trage și în acest an la primele locuri, nu ne sperie nicio echipă din serie”, a precizat Gheorghe Feieș.

Primarul orașului Sebiș e mulțumit și de îmbunătățirile aduse la stadion în această vară. După inaugurarea mini-hotelului din incinta stadionului s-a lucrat și la terenul de joc. „Gazonul arată din ce în ce mai bine, seamănă deja cu un covor persan. L-am protejat după ultima etapă, iar acum antrenamentele le vom demara pe terenul din Buteni. În fine, au sosit și restul scaunelor de la tribuna a II-a, vom fi pregătiți din toate punctele de vedere pentru un nou sezon”, a adăugat Feieș, președinte de onoare la CS Național Sebiș.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă