Pavel Piroș l-a luat la Pîncota și pe Robert Dumitru, de la UTA!

Pavel Piroș l-a luat la Pîncota** și pe Robert Dumitru, de la UTA!

Mijlocașul de picior stâng care în tur a jucat pentru UTA va apăra culorile Șoimilor Pîncota în a doua parte a sezonului. Robert Dumitru (19 ani) a ajuns, ieri după-amiază, la o înțelegere cu Pavel Piroș, conducătorul Șoimilor Pîncota.

Fotbalistul a debutat în Liga I la Pandurii Tg. Jiu în urmă cu doi ani, iar la Arad a ajuns vara trecută. Dumitru n-a jucat însă în alb-roșu, dar asta nu pentru că nu ar fi avut valoare, ci pentru că a căzut la mijloc în conflictul – stins acum – dintre Eugen Trică și Adrian Marțian.

La Pîncota s-a bucurat și de recomandarea lui Adrian Rusu, pe care l-a avut coleg în orașul lui Constantin Brâncuși. Jucătorul e al șaptelea transfer al iernii, după Maghici, Gado, Suciu, Iovan, Brozbic și Nica.

Robert Dumitru va debuta sub comanda lui Dan Cuedan sâmbătă dimineață, la ora 11,00. La data precizată, Șoimii Pîncota dispută ultimul amical pre-competițional. Alb-negrii sunt pe Șega, față în față cu Atletico 97-98, trupa lui Cristi Păcurar și Francisc Tisza ce s-a duelat în această iarnă aproape exclusiv cu echipe de seniori. „Am acceptat invitația clubului Atletico pentru acest ultim joc. Luni se încheie perioada de transferuri, dar s-ar putea să mai apară o surpriză în lot, pe ultimul metru!”, a dezvăluit Pavel Piroș.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă