Patru vâlceni, în teste la Pandurii

Nu mai puțin de patru jucători de la CSM Râmnicu Vâlcea au ajuns de marți în probe la echipa de Liga 1, Pandurii Târgu Jiu. Aceștia sunt Daniel Stana, Ionuț Neag (foto mic), Sorin Bușu și Samson Nwabueze. Dintre aceștia, doar nigerianul nu are deocamdată experiență la nivelul Ligii 1. 

Cei patru vâlceni au ajuns la Pandurii după evenimentele petrecute în ultima perioadă la gorjeni, care au reziliat toate contractele vechilor componenți ai lotului și aduc jucători pe salarii mici.

La pregătirile echipei gorjene sunt prezenți circa 40 de jucători, noul antrenor Flavius Stoican urmând să definitiveze lotul cu care va aborda pregătirea de iarnă, în Antalya.

„Deocamdată, jucătorii noștri se pot pregăti cu alte echipe, dar va mai dura până ce vor primi actele. Vor fi, în funcție de situații, împrumuturi, transfer cu păstrarea unui procent sau copropietăți. Avem discuții pentru toți componenții lotului, sper să le finalizăm până la sfârșitul acestei săptămâni”, a spus managerul CSM-ului, Lucian Munteanu, care îndeplinește și rolul de administrator special al clubului aflat în insolvență.

După ruptura dintre acționarul majoritar, Laurențiu Nițu și acționarul minoritar, primăria Râmnicu Vâlcea, CSM Râmnicu Vâlcea va intra în faliment și se va retrage din campionatul Ligii 2 în această iarnă.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Pe aceeași temă