Patru jucători noi la echipa antrenată de Vasile Darie

17 Jan. 2012, 10:28 Bursa transferurilor
Patru jucători noi** la echipa antrenată de Vasile Darie

Aflată deja cu sceptrul retrogradării deasupra capului, deoarece se află la sfârșitul turului pe locul 12, cu numai 14 puncte (la 3 puncte de locul salvator), Conpet Cireșu s-a reunit ieri după amiază, pentru prima dată, pe stadionul „Chimia” din stațiunea Lacu Sărat, cu gândul că se poate evita retrogradarea.

La apelul antrenorilor Vasile Darie și Ionel Ivan au răspuns „prezent” 13 jucători dintre cei care au jucat în turul de campionat, acestora alăturându-li-se alte patru noutăți venite în probe. Din lotul care terminat stagiunea de toamnă au plecat Nicoliță și Pușcașu în probe la CF Brăila, iar la serviciile jucătorilor Mușat, Baicu, Crăciunescu, și Mândroasa s-a renunțat pentru că nu au dat randamentul scontat în prima parte a sezonului.
Jucătorii nou veniți ieri la gruparea brăileană, în probe, sunt mijlocașul Vali Durbacă (de la Dunărea Gropeni), precum și doi juniori de la CF Brăila, Marius Dima și Sorin Techiu. Acestora li se alătură și fundașul Emanuel Moldoveanu (FC Tufești), jucător care a semnat deja contractul cu gruparea brăileană.

Referitor la obiectivul imediat următor al echipei, Valentin Avramescu, președintele de la Conpet Cireșu ne-a declarat: „La reunirea de la Lacu Sărat au venit câțiva jucători în probe, dintre care Moldoveanu a și semnat deja, dar ne mai trebuie câțiva jucători pentru a ne salva de la retrogradare. Așteptăm acum să vedem dacă Nicoliță și Pușcașu, doi jucători crescuți și descoperiți de noi, prin antrenorul Ionel Ivan, vor rămâne la CF Brăila și abia apoi vom vedea ce facem. Conducerea divizionarei secunde trebuie să ne ajute cu 3-4 jucători pentru a evita retrogradarea, dar asta numai în cazul în care îi oprește pe cei doi. Mi se pare corect ca de la CF Brăila să beneficiem de jucătorii care nu vor fi opriți de Ion Viorel, deoarece ne-au luat pe cei mai buni doi jucători ai noștri! Dar mai este până atunci, și eu sper că vom găsi înțelegere pentru o colaborare benefică între noi și CF Brăila”, a spus șeful grupării din Cireșu.

În următoarele două săptămâni, jucătorii de la Conpet Cireșu vor face antrenamente pentru readaptarea la efort, iar apoi, în intervalul 30 ianuarie – 5 februarie va avea loc un stagiu de pregătire centralizat care va fi efectuat în stațiunea Lacu Sărat. Nu vor lipsi apoi nici partidele de verificare, în acest sens fiind planificate jocuri de pregărire cu CS Panciu, Politehnica Galați, ABC Stoicescu, Oțelul II Galați, fiind probabil și un amical cu Gloria Buzău.

articol scris de Valentin Constantinescu

17 Jan. 2012, 10:28 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă