Patru jucători au fost convinși să continue la Brăila

Patru jucători** au fost convinși să continue la Brăila

Deși CF Brăila a reluat pregătirea în vederea noului sezon competițional pe data de 7 iulie, abia ieri a început să se concretizeze lotul de jucători cu care această echipă va aborda noul campionat al Ligii a II-a. Astfel, după negocieri intense, Petean, Spătaru, Dima și Ndigwe au fost convinși să semneze noile contracte impuse de patronul Florin Cârligea. Acestora li se vor adăuga alți patru jucători de la Conpet Cireșu (viitoarea CF Brăila II): Stănciulescu, Niță, Radu Alin și Stelică Nicoliță!

Totodată, alți fotbaliști din lotul brăilean, cum ar fi Ivan, Leu, Necoară, Spiridon și Olenic, au luat acasă noile contracte, promițând că, după ce le vor citi, le vor aduce semnate. Trebuie precizat și faptul că ieri a fost ultima zi de negocieri pentru semnarea noilor contracte și, din câte se pare, Ochia va accepta noul contract și va reveni la echipă.

După antrenamentul de ieri dimineață, care a avut loc pe stadionul „Municipal”, sub comanda lui Alin Pânzaru, toți cei prezenți au susținut testul Gascon. Acesta a constat în alergarea unei distanțe bine stabilite într-un interval de 45 de secunde, după care antrenorul a decis repetarea lui! Tehnicianul brăilean a spus că testul poate fi repetat de cel mult 22 de ori, iar după acesta a declarat presei locale: „Acum știu foarte bine unde se află jucătorii cu pregătirea și știu ce exactitate ce mai avem de făcut pe viitor!”

Intră în cantonament centralizat și joacă un amical cu Oțelul

Altfel, jucătorii de la CF Brăila vor intra astăzi într-un stagiu centralizat de pregătire care va dura 8 zile, dată la care gruparea brăileană va juca și un meci de verificare, la Galați, cu Oțelul, meci care va începe la ora 17.30, iar intrarea spectatorilor va fi liberă! Scopul acestui meci fiind acela ca ambele formații să-și testeze noile achiziții în vederea noului sezon competițional! Apoi, pentru gruparea brăileană vor mai urma alte două partide de verificare cu Metalosport Galați și Dunărea Galați! Acestea vor avea loc în zilele de 2 și respectiv 9 august. Dar pănâ atunci, CF Brăila să-și definitiveze lotul de jucători, deoarece noul campionat se apropie cu pași repezi și este programat să înceapă pe data de 30 august!

Articol scris de Marcel SÂNPETRU

Pe aceeași temă