Pătru încă nu s-a hotărât dacă acceptă oferta Chindiei de a trece în conducere! „Mi-e foarte greu să renunț la fotbal”. Ce-l deranjează după ce s-a renunțat la el ca jucător

Pătru încă nu s-a hotărât dacă acceptă oferta Chindiei de a trece în conducere!

Anunțat la începutul pregătirilor pentru noul sezon al Ligii 2 că mai este dorit în lot, Dragoș Pătru (37 de ani – foto, primul din stânga), fostul căpitan al echipei Chindia Târgoviște, încă nu s-a decis ce să facă în continuare în privința carierei sale de jucători. Fundașului i s-a propus să continue în cadrul clubului dâmbovițean, în stafful administrativ, însă el ar mai dori să joace.

„Mi-e foarte greu să iau o decizie de pe o zi pe alta, mi-e foarte greu să renunț la fotbal. Chiar nu știu ce o să fac, pentru că vreau să mai joc. Când o să simt eu că nu mai pot, o să spun acest lucru și o să mă retrag, pentru că nu vreau să păcălesc pe nimeni, mai ales aici, acasă. Toată lumea m-a sunat, am multe oferte de la Divizia C, dar și una de la B, din partea unei echipe din București. Săptămâna asta o să mă hotărăsc”, a spus, pentru Jurnal de Dâmbovița, Dragoș Pătru.

În prezent, Chindia se află în cantonament la Mogoșoaia, iar antrenorul Nicolae Croitoru nu știa, la finalul săptămânii trecute, prea multe despre viitorul lui Pătru. „Este practic un jucător care este în continuare în discuții cu clubul pentru un post în sfafful clubului. Oferta i s-a făcut și probabil se mai gândește. Și astăzi am discutat cu el și îmi spunea că probabil undeva pe luni va da un răspuns. Va rămâne în club, nu știu pe ce funcție exactă. Nu e treaba mea. Discuțiile le poartă cu președintele clubului”, a explicat, pentru Liga2.ro, Croitoru.

Pătru ar vrea să continue ca jucător, chiar dacă are o vârstă înaintată, și e dezamăgit de decizia oficialilor Chindiei de a nu-l mai păstra în lot. Fundașul care e de 14 ani la echipa târgovișteană și a evoluat în 38 de meciuri în sezonul recent încheiat și a înscris și un gol spune că a primit ofertă de a continua chiar în Liga 2, însă tot nu e hotărât. „Nu vreau să vorbesc la nervi și nici să fac rău. O să ies public în perioada următoare, însă după ce voi lua o decizie. La câte am făcut pentru acest club, pentru echipă, consider că ar fi trebuit să mă anunțe cel puțin cu o lună înainte, să știu și eu ce alegeri iau pe viitor. Anul trecut am refuzat o ofertă de la Sepsi Sfântu Gheorghe, au stat oamenii o lună de zile cu contractul după mine, să-l semnez. Cei de la Chindia știu foarte bine acest lucru, dar ăștia-s oamenii și-i iei așa cum sunt”, a mai spus Pătru.

Pe aceeași temă