Pătraș, spre Chiajna sau Piatra Neamț: „Încă nu știu ce voi face”

20 Jun. 2012, 14:39 Bursa transferurilor
Pătraș, spre Chiajna sau Piatra Neamț:**

Mijlocașul basarabean va pleca liber de contract după ce nu și-a văzut de luni bune salariul la Poli. Deși ar putea ajunge la Concordia Chiajna alături de mulți dintre colegii săi, Artur Pătraș încă nu știe unde va juca în noul sezon, fiind deocamdată acasă la Chișinău. Mai nou, a apărut și varianta transferului la Ceahlăul Piatra Neamț, acolo unde președinte este Gheorghe Chivorchian.

„Nu știu nimic, nu știu să spun ce voi face. Acum sunt acasă, am dat examenul de licență. E o posibilitate Chiajna dar încă nu am semnat nimic”, spune Pătraș care a absolvit Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport, catedra Turism, din Chișinău. Internaționalul moldovean se poate gândi acum și la o carieră de antrenor după ce și-a luat licența.

Pătraș regretă situația de la Poli, club la care a sosit ca junior în 2007. „Erau datorii față de toți. Cel mai mare regret e că nu putem juca în Liga I, a fost munca noastră. Ne-am dorit să jucăm mult acolo. Îmi place Timișoara și îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat, e mare păcat”, a conchis mijlocașul în vârstă de 23 de ani.

Pătraș a evoluat de 19 ori și a marcat o dată pentru Poli în Liga a II-a, unde s-a remarcat prin pasele sale, având cele mai multe assist-uri din echipă, șapte.

S-au înțeles dar n-au semnat?!

Deși se află deja în pregătire cu Concordia, se pare că grupul de poliști de la Chiajna nu e bătut în cuie. Actele de transfer nefiind încă semnate. Totuși acesta se poate mări de la o zi la alta, lui Lepmets, Rocha, Cârstea, Ilie, Popovici și Belu li se pot alătura curând Dobricean și Fuchs, jucători ce au fost curtați și de UTA. Dorin Goga așteaptă și el să fie declarat liber de contract, printre opțiunile sale se numără însă U Cluj și Vaslui.

Articol scris de Cornel Biholari (Banat Sport)

20 Jun. 2012, 14:39 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă