„Parcă sunt blestemat, pe unde merg dau din rău în și mai rău”. Bușu speră la un proiect serios după eșecurile Caransebeș și Baia Mare

Fundașul de bandă Sorin Bușu (26 ani) este la final de contrat cu FCM Baia Mare și nu ia în calcul prelungirea acordului cu maramureșenii. După experiența tristă de anul trecut, de la FC Caransebeș, Bușu a nimerit din nou la un club cu mari probleme financiare, care este la un pas de desființare.

„Parcă sunt blestemat, pe unde mă duc, dau tot din rău în și mai rău, nu mai rămân la Baia Mare. De data asta, sper sa merg la o echipă unde să fie un proiect serios și de durată. În rest, a fost o experiență frumoasă la Baia Mare. Am avut o problemă la picior, cu o ruptură fibrilară care m-a ținut departe de gazon aproape o lună, dar acum nu mai am probleme medicale. Eu cred că dacă aveam și sprijinul autorităților locale de la Baia Mare, reușeam să promovăm anul acesta!”, susține Sorin Bușu.

Apărătorul de bandă a evoluat sezonul trecut în opt meciuri pentru FCM Baia Mare. În cariera sa, Bușu a mai evoluat la U Craiova, Turnu Severin, Petrolul, Chindia și Caransebeș.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Ciprian Petcuț

Pe aceeași temă