Pânzaru vrea cel puțin trei noi jucători, însă aceștia s-ar putea alătura echipei abia în cantonament: „Am găsit fotbaliști care să vină”

Pânzaru vrea cel puțin trei noi jucători, însă aceștia s-ar putea alătura echipei abia în cantonament:**

În săptămâna premergătoare reunirii lotului, antrenorul principal al Daciei Unirea, Alin Pânzaru, a căutat soluții pentru întărirea compartimentelor considerate deficitare și a găsit câțiva fotbaliști care ar dori să se transfere la Brăila. Însă aceștia nu se vor prezenta luni, 11 ianuarie, la reunirea lotului, ci pe 20 ianuarie, atunci când echipa va pleca în cantonament.

„În perioada de iarnă este greu să găsești jucători valoroși, majoritatea sunt încă sub contract cu actualele lor formații. Dar soluții sunt și pot deveni realitate până pe 20 ianuarie. Avem nevoie de un portar, de un mijlocaș central și de un atacant. În principiu, am găsit fotbaliști care să vină la Dacia Unirea și sper să-i avem în lot atunci când vom pleca în cantonamentul montan”, a declarat Alin Pânzaru.

Teoretic, în perioada 20-30 ianuarie, conducerea administrativă a programat un cantonament la Câmpulung Moldovenesc, însă, din cauza vremii, Pânzaru nu mai este la fel de entuziasmat de această variantă. „Un cantonament centralizat la munte este foarte important pentru echipă, însă vremea, deocamdată, ne cam dă planurile peste cap. Dacă nu va fi zăpadă, nu cred că vom mai pleca la munte, ca să alergăm pe un teren înghețat o putem face și la Brăila, fără costuri suplimentare. Dar eu totuși sper că iarna își va intra în drepturi, ca măcar la munte să ningă și să ne putem încărca bateriile pentru sezonul de primăvară”, a mai adăugat Pânzaru.

Articol scris de Costel FILIP

Pe aceeași temă