Pandurii începe seria amicalelor. Ultimele noutăți despre lotul de jucători pe care îl are la dispoziție Bogoi. Lucrările la terenul sintetic, întrerupte

Intrată, de vineri, în cantonament pe plan local, la baza din cadrul Complexului Sportiv Municipal Târgu Jiu, Pandurii va disputa miercuri primul amical al verii. Adversara echipei gorjene va fi CS Mioveni, iar partida de verificare va avea loc pe terenul argeșenilor.

Va fi un bun prilej pentru antrenorul Adrian Bogoi de a testa jucătorii aflați în probe. Acesta a renunțat deja la o parte dintre tinerii nou-sosiți, Zanfir, Pârvescu, Miroiu și Almic părăsind de ieri cantonamentul echipei Pandurii. „Ne dorim să disputăm cel puțin cinci meciuri de verificare până la debutul noului sezon. Avem deja perfectate două meciuri amicale, unul cu CS Mioveni, cu care vom juca miercuri în deplasare, și cel de-al doilea cu FC Argeș care e programat după încheierea cantonamentului, pe data de 25 iulie. Până la primul meci sper să mai completăm lotul, pentru că am spus că ne mai dorim 7-8 jucători. Avem un atuu foarte important, cel al tinereții, pentru că echipa noastră a fost sezonul trecut cea mai tânără din campionat. Sper să continuăm cu acești jucători tineri, să avem continuitate ca echipă și bineînțeles să mai întărim echipa cu o serie de jucători”, a declarat antrenorul Adrian Bogoi, conform panduriics.ro.

Revenit mai târziu din vacanță, mijlocașul Drilon Cenaj a intrat deja în programul de pregătire, iar zilele viitoare este așteptat la Târgu Jiu și fundașul Milenko Skoric. Acesta se va antrena separat, nefiind refăcut complet după intervenție chirurgicală suferită la începutul lunii martie.

Pandurii intrase vineri, în cantonament, cu 25 de jucători, majoritatea fiind componenți ai echipei din sezonul trecut. Acestora li s-au alăturat atacantul Gueye Mansour, care și-a reziliat contractul cu ACS Șirineasa, precum și fundașul Daniel Ciobanu, revenit la echipă după ce în partea a doua a sezonului trecut a jucat la Luceafărul Oradea. Fost junior la Pandurii, atacantul Daniel Unguru s-a reîntors la Târgu Jiu, după ce în returul sezonului trecut a jucat, în Liga 3, la Performanța Ighiu, unde fusese împrumutat de FC Hermannstadt.

Foști juniori la Petrolul, gemenii Mihai (portar) și Cătălin Cotolan (fundaș) se află în probe, după ce ultima dată au evoluat la CS Popești Leordeni, în Liga 3.

Gazonul sintetic, montat parțial, din cauza ploilor

În paralel cu antrenamentele pe care elevii lui Bogoi le efectuează pe terenul 3 din cadrul Complexului Sportiv Municipal Târgu Jiu, au continuat lucrările la terenul 2 – sintetic, pe care oficialii echipei Pandurii speră să-l poată omologa în vederea disputării meciurilor de acasă, în noul sezon.

„După ce terenul a fost pregătit corespunzător pentru montarea gazonului sintetic, va urma derularea pe suprafața sa a rulourilor de gazon sintetic. Prima parte a gazonului a fost deja poziționată la mijlocul terenului, fiind vorba de rola care are trasată linia de mijloc a acestuia. Lucrările vor continua după încetarea ploilor, când vor fi întinse și celelalte rulouri de gazon și va începe următoarea fază a lucrării, aceea de lipire a gazonului cu adezivi speciali și de decupare a tuturor zonelor terenului în care vor fi trasate liniile albe. Rulourile de gazon sintetic au marcate deja cu iarbă sintetică albă liniile de margine ale terenului urmând doar ca acestea să fie lipite corespunzător. După lipirea gazonului acesta va fi acoperit cu nisip fin și granule de cauciuc, acestea fiind ultimele lucrări care se vor efectua”, se arată în comunicatul de pe panduriics.ro.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă