Pandurii îl vrea pe Henry! Grigoraș: „Își dorește mult să vină la noi”

03 Feb. 2012, 14:30 Bursa transferurilor
Pandurii îl vrea pe Henry!** Grigoraș:

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Petre Grigoraș, a declarat că dorește să-l transfere pe atacantul nigerian al formației Delta Tulcea Chinonso Ihelewere Henry (21 de ani), însă nu s-a ajuns la un acord cu divizionara secundă, informează site-ul oficial al grupării gorjene.

„Aveam două piste din România. Prima era atacantul Henry, de la Delta Tulcea, un jucător care chiar își dorește mult să vină la noi, dar conducerea lor nu este încă de acord. Cea de a doua variantă, cea din Liga I, a căzut sigur. În zilele următoare atacantul nigerian va veni aici în Antalya cu echipa sa de club și cred că aș avea posibilitatea să tratăm mai bine, mai ales dacă voi vorbi cu cei din conducere. Sper să-i pot convinge până la urmă pentru că îl cunosc foarte bine pe jucător. El poate fi o soluție de perspectivă la Pandurii pentru postul de atacant”, a spus Grigoraș.

Chinonso Henry a cinci goluri în turul de campionat pentru Delta Tulcea.

Începând de vineri, la Pandurii Târgu Jiu se află în probe atacantul estonian Ats Purje, care va rămâne alături de gruparea gorjeană până la data de 10 februarie, urmând să evolueze și în trei partide amicale. De asemenea, în cel de al doilea stagiu de pregătire se va afla în probe și atacantul lituanian Deividas Matulevicius, care s-a antrenat alături de Pandurii și în primul cantonament din Antalya.

„Pe Ats Purje vreau să-l vedem și la joc cum se descurcă, dar am referințe foarte bune despre el. Evident că, în funcție de cum se va prezenta, vom decide dacă va continua cu noi sau nu”, a adăugat Grigoraș.

Purje vine din Cipru unde a evoluat pentru Ethnikos Achnas și AEP, anterior evoluând și pentru Inter Turku din Finlanda și Levadia Tallinn din Estonia. Internațional de juniori și tineret, Ats Purje a jucat și pentru naționala de seniori a Estoniei reușind să marcheze de patru ori, în ultima campanie de calificare în care Estonia a fost învinsă în play-off de Irlanda.

Sursa: Mediafax

03 Feb. 2012, 14:30 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă