Pandurii a perfectat opt transferuri, dar Bogoi așteaptă și alți jucători: „Nu am definitivat încă lotul”. Antrenorul gorjenilor are așteptări mari de la meciul cu Petrolul

Pandurii a perfectat opt transferuri, dar Bogoi așteaptă și alți jucători:

Pandurii Târgu Jiu s-a mișcat greu în această iarnă, a pornit penultima dintre echipele din Liga 2 pregătirea pentru partea a doua a sezonului și a reușit, în cele din urmă, să își completeze lotul cu câțiva jucători ale căror nume, în afară de Dodoi, nu spun prea multe în acest moment. Antrenorul Adrian Bogoi e încă nemulțumit și mai vrea achiziții.

Echipa gorjeană a anunțat pe site-ul oficial că a reușit să aducă opt jucători în vederea completării lotului pentru partea a doua a sezonului. Directorul sportiv Iosif Biro va merge vineri la București, la sediul FRF, pentru a perfecta aceste transferuri, ca antrenorul să-i poată utiliza încă de duminică, la primul meci oficial din 2019, cu Petrolul.

Cele opt transferuri realizate de Pandurii Târgu Jiu sunt: Silviu Alexandru Costache (portar), Robert Ionuț Bratu, Gabriel Marin Oiță (fundași), Adrian Tănăsoiu, Laurențiu Tudor, Du Ho Hery Kim (mijlocași), Rareș Cristea și Gabriel Dodoi (atacanți).

Antrenorul Adrian Bogoi este nemulțumit de schimbările masive din lot pe care trebuie să le suporte odată la șase luni. „Situația nu e alarmantă în acest moment, dar este dificilă, într-adevăr, pentru că ne-au plecat foarte mulți jucători din primul unsprezece, jucători care aveau o anumită cotă la liga a doua. Am completat lotul și avem în momentul de față jucători veniți din eșaloanele inferioare, jucători tineri, majoritatea sub 21 de ani. Mă îngrijorează faptul că începe campionatul și va trebui să formăm o echipă din mers, dar sper să ne descurcăm pentru că același lucru s-a mai întâmplat. Sunt foarte multe schimbări din șase în șase luni la această echipă, mulți jucători pleacă și vin alții. Trebuie să îi pregătim să ajungă la un nivel foarte bun și să ajute echipa, dar, în primul rând, să se ajute pe ei”, a spus Bogoi la Radio Infinit, citat de Gorjeanul.

Până pe 25 februarie, atunci când se încheie campania de transferuri, Bogoi speră să aibă și alte noutăți în lot, pe lângă cei deja anunțați. „Nu au fost încă legitimați toți jucătorii, mai sunt câțiva copii care se pregătesc cu noi, dar nu am definitivat încă lotul. În momentul în care vor deveni jucătorii acestui club vom anunța transferurile. Dar am perfectat deja o serie de transferuri, sunt jucătorii care au venit de la reluarea pregătirii, exceptându-l pe Dodoi, care nu se pregătește încă cu echipa pentru că acuză o accidentare, toți ceilalți care au fost transferați vin din eșaloanele inferioare. Portarul Alexandru Costache este un portar cu calități, sperăm să se rezolve și transferul lui și să rămână la noi pentru că avem nevoie de concurență și la postul de portar și în toate compartimentele. Costache este un portar care a lăsat o primă impresie destul de bună. Are șanse la fel ca toți ceilalți jucători pentru că eu le dau șanse tuturor să demonstreze și să joace”, a mai declarat Bogoi.

Încrezător înaintea meciului cu Petrolul: „Sperăm să luăm cele trei puncte”

Duminică, de la ora 11:00, Pandurii debutează în noul an cu un meci pe teren propriu în fața uneia dintre favorite la promovare. Petrolul vine la Târgu Jiu și este favorită să câștige jocul. Adrian Bogoi este însă încrezător că-i poate încurca pe ploieșteni, în ciuda tuturor problemelor pe care le are la club.

„Știm că începem acest an cu un adversar redutabil, o echipă care din punct de vedere financiar stă foarte bine și are un lot valoros de jucători, au un obiectiv și de fapt sunt favoriți la promovare. Dar, ne pregătim cât putem de bine pentru acest meci și sperăm să luăm cele trei puncte puse în joc. Avem un adversar destul de puternic în față, dar toate echipele s-au întărit și sunt stabile financiar, s-au făcut foarte multe investiții la majoritatea echipelor. Urmează ca noi să ne pregătim cât de bine putem și sperăm să facem față acestor adversari, suntem încrezători. Nu facem calcule, luăm fiecare meci în parte, iar prima etapă, care va fi acum cu Petrolul, este cea mai importantă”, a transmis Bogoi.

Înaintea reluării campionatului, Pandurii ocupă locul 10, cu 28 de puncte acumulate în 21 de etape.

Pe aceeași temă