Pâncota și-a prezentat achizițiile și și-a stabilit obiectivul: locurile 1-3

14 Aug. 2012, 13:02 Bursa transferurilor
Pâncota și-a prezentat achizițiile și și-a stabilit obiectivul: locurile 1-3

Cea mai noua divizionară a treia arădeană a fost și cea mai activă pe piața transferurilor. Șoimii Pâncota are planuri mari pentru campionatul ce demarează pe 31 august, în Podgorie vorbindu-se chiar și despre o nouă promovare.

Pavel Piroș, președintele clubului, nu a uitat să-i menționeze și să le mulțumească celor care au câștigat barajul pentru accederea în eșalonul trei și faza județeană a Cupei României, dar: „În viața oricărei echipe vine momentul schimbărilor. Ne-am despărțit amiabil de Ole Roșca și de o parte a jucătorilor care nu mai făceau față, din punctul nostru de vedere, nivelului și am adus alții. În primul rând este vorba despre de antrenorul Dan Cuedan, în care avem mare încredere și care va lucra cu secunzii Cristi Irimia și Bebe Mitu, dar și câțiva jucători care au confirmat în ligile doi și trei”.

Au fost prezentați pe rând: Sorin Leucuța – nr 91, Darius Uibariu – nr. 77, Sebastian Cheșa – nr. 12, Alin Pavel – nr. 23, Adi Lengyel – nr. 4, Petrică Huțanu – nr. 21, Alin Mihai – nr. 9 și Dacian Cozea – nr. 25, cu mențiunea că: „Mai avem în vederi pentru un transfer un portar de la Botoșani și doi-trei jucători tineri și asta pentru că, după cum se știe, trebuie să aliniem în permanență câte trei fotbaliști sub 21 de ani”, a punctat Piroș. Tot președintele „șoimilor” a anunțat iminenta despărțire de Florin Gâlcă: „Din păcate, au intervenit unele probleme de ordin personal și am ajuns la concluzia că așa nu putem colabora”.

Precizând că baza sportivă de la Pâncota e tot mai pusă la punct, în acest sens încheiindu-se și operațiunea de instalare a celor 500 de scaune în tribune, Pavel Piroș este sigur de ceea ce-și dorește pentru noua stagiune: „Ne-am propus un obiectiv clar, o clasare pe locurile 1-3. Eu zic că este posibil, ținând cont de condițiile create și lotul de jucători pe care ne bazăm”.

Sursa: Sport Arad

14 Aug. 2012, 13:02 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă