Panait: „Am mai avut oferte, dar am ales CF Brăila”

Panait:**

Sâmbăta trecută, Pânzaru a condus un antrenament de o oră și jumătate, care a cuprins o alergare de 20 de minute și apoi exerciții la sala de forță de la Municipal. Printre componenții lotului s-au aflat și cei trei jucători care doresc să joace în retur la CF Brăila, fundașii centrali Bogdan Panait, Viorel Nicolae și mijlocașul Robert Neagoe. Liber de contract, Nicolae dorește să revină la echipa la care s-a format ca jucător după o perioadă petrecută în Liga a III-a la Dunărea Călărași.

„Am mai avut oferte, dar am ales să vin la Brăila pentru că are un lot bun, condiții pentru a face performanță și pentru poziția pe care o ocupă echipa la finalul turului. Cred că o să mă acomodez repede cu atmosfera de la echipă”, a declarat la finalul antrenamentului Bogdan Panait.

„Am venit să facem lucruri frumoase în retur, știu că la Brăila este un public minunat”, a spus și Neagoe înainte de a părăsi stadionul.

Antrenorul Alin Pânzaru a concluzionat: „Toți sunt jucători care ne pot ajuta în retur, sper să se înțeleagă cu conducerea clubului. Despre stagiul de pregătire ce să spun, a trecut o săptămână de reacomodare la efort, de miercuri intrăm în semicantonament, cu două antrenamente pe zi. Sper să se mai usuce terenurile din Lacu Sărat pentru a juca și un amical cu Conpet Cireșu”

 
Pe aceeași temă