Academica Clinceni a realizat două transferuri „over 34”. Un fundaș și un atacant trecuți prin Liga 1 întăresc echipa lui Lincar

După fundașul nigerian Samson Nwabueze (29 de ani), Academica Clinceni a bifat astăzi încă două transferuri. Cu echipa ilfoveană antrenată de Erik Lincar au semnat doi jucători cu experiență, un fundaș și un atacant.

Bogdan Panait (34 de ani), ultima dată în Liga 3 la echipa AFC Odorheiul Secuiesc, revine în Liga 2, unde a jucat pentru Dunărea Călărași în prima parte a sezonului trecut și de unde a fost dat afară de antrenorul Adrian Mihalcea. Fundașul care a evoluat în Liga 1 pentru FC Vaslui și Steaua, a semnat pe un an cu Academica Clinceni.

Marian Constantinescu (35 de ani) este al doilea jucător care marți a semnat cu echipa din Clinceni. Atacantul pus pe liber de Concordia Chiajna a semnat, la rândul său, pe un sezon cu Academica. Brașoveanul care în cariera sa a mai evoluat pentru Internațional Curtea de Argeș, CS Otopeni, Ceahlăul Piatra Neamț sau FC Brașov a jucat ultima dată la Chiajna, însă mai mult pentru echipa secundă, din Liga 3, acolo unde a fost exilat. Pentru prima echipă nu a mai jucat din luna noiembrie a anului 2016, în prima parte a sezonului recent al Ligii 1 bifând 11 meciuri și un gol.

Pe aceeași temă