Ovidiu Petre semnează cu ACS Poli înainte de plecarea în Antalya!

Ovidiu Petre semnează cu ACS Poli** înainte de plecarea în Antalya!

Fostul mijlocaș al lui Poli din perioada BkP va fi prezentat marți dimineață înainte ca echipa pregătită de Valentin Velcea să se îmbarce pentru stagiul turcesc. Deși a lipsit de la ultimele antrenamente, Ovidiu Petre a fost convins să semneze în lipsa altei alternative pentru el și pentru a nu rata cea mai importantă perioadă a pregătirii.

Înregimentarea lui Petre a fost o adevărată epopee. Cel poreclit „Ceasul” a venit încă din vară la antrenamentele noii echipe a Timișoarei. A plecat, s-a întors pe parcurs dar a amânat mereu un răspuns final, preferând să aștepte concretizarea unei alte oferte. Fostul jucător al Modenei, ultima grupare la care a evoluat, în Serie B, a repetat figura în această iarnă. De abia astăzi, cu o zi înaintea plecării către cantonamentul din Turcia, Ovidiu Petre s-a horărât să semneze cu ACS Poli, unde a fost dorit cu insistență de antrenorul Valentin Velcea.

Clubul timișorean a anunțat în această după masă că noul jucător va fi prezentat marți dimineață, când echipa va efectua ultimul antrenament la Timișoara înainte de cantonament. Petre va fi astfel inclus în lotul pentru Antalya, unde ACS Poli va efectua stagiul centralizat cu 26 de jucători în perioada 23 ianuarie-8 februarie.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Banat Sport)

Pe aceeași temă