Ovidiu Petre s-a întors la Timișoara și va juca în Liga a II-a!

Ovidiu Petre** s-a întors la Timișoara și va juca în Liga a II-a!

Fotbalistul care a evoluat pentru Poli Timișoara, Steaua București și Galatasaray și a strâns 23 de selecții la națională, Ovidiu Petre, a decis să se întoarcă în Banat.

După o jumătate de an de inactivitate, mijlocașul a decis să accepte oferta celor de la ACS Poli, deși din vară și-a tot căutat un nou angajament în străinătate. Petre s-a mai antrenat cu ACS și în vară, iar de astăzi a revenit la Timișoara, de data aceasta cu intenția de a rămâne definitiv.

„Le mulțumesc celor din staff și clubului, în general, pentru că, de fiecare dată când am cerut să mă antrenez aici, au fost de acord și vom vedea ce se va întâmpla. Mai e un pic, mai au și ei un meci, vom vedea dacă vom ajunge la un numitor comun. Cu conducerea clubului nu am mai discutat de mult, să vedem dacă mai sunt dorit, dacă se vor relua negocierile. Când am discutat prima dată, mi-au făcut o ofertă și a rămas să le dau răspunsul la momentul respectiv. Am întârziat cu răspunsul, am avut altceva și am hotărât să mai așteptăm un pic. Acum, mai au și ei un meci și mai mult ca sigur că după acest meci vom analiza ce e de făcut. Și dacă ar exista oferte din prima ligă, nu știu dacă le-aș accepta. I-am zis și lui Vali Velcea că prima opțiune din România ar fi aici, la Timișoara”, a declarat astăzi Ovidiu Petre.

Mijlocașul s-a declarat surprins de parcursul echipei lui Vali Velcea, care e neînvinsă și se află pe locul doi în liga secundă. „Nu mă așteptam ca ACS Poli să aibă parcursul ăsta, am rămas plăcut surprins și impresionat. S-o țină tot așa și cu siguranță o să promoveze”, a spus fotbalistul de 30 de ani.

Articol scris de Radu FAUR

Pe aceeași temă