Ovidiu Petre, prezentat oficial la ACS Poli!

După șase luni de negocieri, cele două părți au bătut în sfârșit palma. Contractul mijlocașului cu ACS Poli are o durată de doi ani și jumătate.

Ovidiu Petre s-a antrenat din vară cu echipa în alb-negru, dar a rămas până astăzi liber de contract, păstrând speranța că va găsi o altă echipă la care să joace. „S-a zis că a fost o telenovelă. Bine că s-a ajuns la sfârșit, este finalul pe care mi l-am dorit. Mulțumesc clubului pentru înțelegere, că m-au primit la antrenamente, chiar dacă am semnat abia acum. În vară nu știam ce vroiam. Credeam că îmi voi găsi o altă echipă în străinătate. Am avut oferte de la mai multe echipe, inclusiv din Liga I, dar nu pot să dau numele acestor echipe. Sincer, nu mă așteptam să se ajungă aici atât de repede, echipa să aibă atât succes”, a spus Ovidiu Petre.

Vali Velcea crede că mijlocașul va fi util echipei, chiar dacă a trecut foarte multă vreme de când a jucat într-un meci oficial. Cristian Daminuță nu a prins echipa, aflându-se într-o situație similară. „Sunt două profile de jucători total diferite. Alta e vârsta lui Ovidiu Petre, am mai explicat că Daminuță nu a jucat fotbal într-o perioadă importantă a carierei sale, alta e calitatea lui Ovidiu, cariera prin care a trecut el”, a declarat Velcea.

ACS Poli a plecat astăzi dimineață în cantonamentul din Antalya, imediat după prezentarea lui Ovidiu Petre.

Articol scris de Radu FAUR
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Pe aceeași temă