Oțelul testează doi jucători de la Dunărea: „Suntem dispuși să negociem”

28 Jul. 2012, 15:18 Bursa transferurilor
Oțelul testează doi jucători de la Dunărea:**

După ce a trecut peste perioada de interdicție la transferuri, Oțelul caută să se întărească pe posturile deficitare cât mai repede posibil. Antrenorul gălățenilor, Dorinel Munteanu, a declarat la conferința de presă de ieri că mai are nevoie de jucători pe cel puțin încă două posturi.

„Vreau să am la dispoziție un lot competitiv, dubluri pe posturi, pentru că așa am reușit performanțele pe care le-am avut. Suntem descoperiți pe două-trei posturi, dar avantajul nostru constă în continuitate și forța de grup”, a declarat Munteanu.

Noul responsabil de bunul mers al lucrurilor de la Oțelul, Narcis Răducan, a declarat că nu s-a încheiat încă perioada de transferuri pentru gălățeni, dar nici nu sunt dispuși să achiziționeze noi jucători doar pentru a da la număr. „Avem în vedere anumiți jucători, pregătim deja campania de iarnă, dar nu putem să luăm acum orice pentru că cine vine trebuie să fie peste ceea ce avem deja acum. Nu ne hazardăm, aducem doar ce credem că ne poate ajuta”, a spus Răducan.

Popescu și Cristea în probe la Oțelul

„Roș-alb-albaștrii” s-au orientat către doi jucători de la concitadina Dunărea Galați, Dan Popescu și Alexandru Cristea. Popescu, 24 de ani, născut în Tulcea, a fost căpitanul echipei în ultimele două sezoane, evoluează pe postul de fundaș stânga și a mai fost dorit de Sportul Studențesc la începutul acestui an. În ultima ediție de campionat a evoluat în 27 de partide, a marcat un gol și a fost unul dintre cei mai buni jucători de bandă din liga secundă. Celălalt jucător, Alexandru Cristea, 29 de ani, poate evolua atât ca fundaș stânga, cât și ca mijlocaș, a acumulat 26 de prezențe în sezonul trecut, reușind să marcheze de două ori.

„Cristea și Popescu sunt doi jucători care pot face oricând pasul către prima ligă, iar la solicitarea Oțelului i-am lăsat pe cei doi timp de o săptămână pentru a avea timp antrenorul să se decidă dacă are nevoie de ei. Suntem dispuși să negociem în cazul în care cei de la Oțelul vor dori să-i transfere”, a declarat Auraș Brașoveanu, președinte FCM Dunărea Galați.

Sursa: Viața Liberă

28 Jul. 2012, 15:18 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă