Oțelul a renunțat la Popescu, Cristea încă îl poate convinge pe Dorinel

03 Aug. 2012, 14:47 Bursa transferurilor
Oțelul a renunțat la Popescu,** Cristea încă îl poate convinge pe Dorinel

Oțelul Galați încă mai caută soluții pentru acoperirea posturilor deficitare. După ce, în urmă cu o săptămână, Dan Popescu și Alexandru Cristea, de la Dunărea Galați, s-au alăturat lotului condus de Dorinel Munteanu, tehnicianul Oțelului a luat o primă decizie în ceea ce-i privește pe aceștia. Fundașul stânga, căpitan la Dunărea în ultimele două sezoane, Dan Popescu, nu a fost păstrat în lot, în timp ce Cristea va rămâne în continuare sub atenția lui Dorinel Munteanu.

Alexandru Cristea, în vârstă de 29 de ani, poate evolua pe banda stângă, atât ca mijlocaș, cât și ca fundaș. În sezonul precedent a acumulat 26 de prezențe, reușind să marcheze de două ori. „A rămas Cristea, va mai rămâne câteva zile, un jucător din punctul meu de vedere talentat, dar nu am luat încă o decizie finală asupra lui, trebuie să-l mai văd câteva zile”, a spus Munteanu.

Negocieri nefinalizate, transferuri improbabile

În ceea ce privește stadiul negocierilor pentru trecere clubului către noii acționari, acesta este încă departe de a fi finalizat, chiar dacă ultima oară a fost estimat ca termen începutul lunii august. „E de notorietate deja ce se întâmplă la vârf, lucrurile nu sunt finalizate. Deocamdată suntem în această perioadă de compromis, sperăm să se rezolve cât mai rapid pentru că este spre binele clubului. E bine că există comunicare între cele două părți”, a declarat Narcis Răducan, cel responsabil cu bunul mers al lucrurilor la clubul gălățean. De asemenea, până ce noii acționari nu-și vor intra în drepturi, Oțelul nu va mai efectua transferuri. „În momentul în care vor fi lucrurile rezolvate, vom putea să ne gândim și la transferuri, poate mai prindem ceva zile din această perioadă, iar dacă nu va mai fi cazul, ne vom pregăti cu atenție campania din iarnă”, a spus Răducan.

Sursa: Viața Liberă

03 Aug. 2012, 14:47 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă