Onciu, aproape de o revenire la Suceava: „Am convingerea că va veni”

Onciu, aproape de o revenire la Suceava:**

Cu un lot măcinat de accidentări și destul de redus, oficialii echipei Rapid CFR Suceava încearcă să se acopere cât mai bine pe posturi. Săptămâna trecută, rapidiștii au ajuns la o înțelegere cu căpitanul Unirii Slobozia, Romeo Soare, jucător ce va completa golul rămas în apărarea suceveană după accidentarea gravă a lui Claudiu Velescu, pe postul de fundaș central.

Zilele trecute, conducerea Rapidului a purtat discuții cu fostul jucător al Sucevei, Marius Onciu, fotbalist ce se va reîntoarce acasă și-n proporție de 90% va juca pe Areni. Mijlocașul central va veni liber de contract de la Ceahlăul Piatra Neamț, echipă pentru care a evoluat din anul 2009.

„Fundașul Romeo Soare a ajuns la Suceava, iar de luni va începe pregătirea alături de noii săi colegi, el fiind pe jumătate sucevean, deoarece mama sa este din Forăști. În aceste zile am vorbit și cu Marius Onciu și am convingerea că va veni la Suceava. Pentru noi, Marius Onciu este un jucător foarte bun și important, mai ales că este din Suceava. Cu cei doi și cu Buziuc putem spune că am rezolvat axul central. În plus ne dorim să aducem și trei juniori de la LPS Suceava, să-i formăm astfel încât din sezonul viitor să evolueze la seniori. Am avut discuții cu directorul LPS Suceava, Ioan Radu, și sperăm să primim un răspuns favorabil din partea sa, deoarece nu va face altceva decât să ajute echipa fanion a orașului. Sperăm să avem aceeași deschidere din partea LPS așa cum s-a întâmplat când Dumitru Bernicu era director, iar Ioan Radu antrenor la echipa de seniori, deoarece ar fi păcat ca acești copii să piardă șansa de a evolua în Liga a II-a”, a declarat președintele clubului Rapid CFR Suceava, Dumitru Moldovan.

Juniorii pe care rapidiștii și-i doresc de la LPS Suceava sunt portarul Toma Niga și jucătorii de câmp Liviu Jitariuc și Alin Florescu.

Sursa: Monitorul de Suceava

Pe aceeași temă