Olimpia a legitimat un jucător de 41 de ani înaintea meciului de la Râmnicu Vâlcea. Noua achiziție nu-și dorește să intre pe teren

Rămasă pentru moment fără Claudiu Băican și Raul Cherecheș, doi din cei trei portari din lot, Olimpia Satu Mare a fost nevoită să apeleze în această săptămână la o soluție de compromis pentru a nu întâmpina probleme la meciul de sâmbătă de la Râmnicu Vâlcea. Doar cu Marius Șuta valid pentru jocul cu CSM, conducerea clubului a fost nevoită să-l legitimeze pe Ovidiu Suciu (foto mic, primul din stânga) pentru a avea rezervă de portar. Noua „achiziție” a Olimpiei va împlini 42 de ani pe 22 decembrie și este chiar antrenorul de portari ai grupării din Satu Mare.

Legitimarea lui Suciu vine într-un moment în care Băican a fost suspendat două etape după meciul de la Pâncota, iar Cherecheș este accidentat. Cum transferuri nu se mai pot efectua în această perioadă, schimbarea statutului antrenorului cu portari în jucător a fost posibilă, deoarece nu era legitimat la o altă echipă. Șuta va fi titular la meciul din deplasare cu CSM Râmnicu Vâlcea, iar pe banca de rezerve se va afla noua achiziție Ovidiu Suciu.

În campionatul Ligii 2 există un alt portar care este de vârstă asemănătoare cu Suciu. Cristian Irimia de la Șoimii Pâncota are și el dublu rol, antrenor și jucător, însă acesta continuă să aibă apariții în meciuri oficiale.

Ovidiu Suciu a început fotbalul la Olimpia, echipă la care a fot legitimat mai bine de 18 ani. Pe parcursul carierei sale a mai evoluat la Gloria Bistrița, Universitatea Cluj, Armătura Zalău, Extensiv Craiova sau Someșul Satu Mare. Oficial, acesta nu a mai apărat într-un meci din 2008.

„Sunt portari mai bătrâni decât mine, dar nu-mi doresc să intru în poartă. Totuși, dacă va fi nevoie, voi fi acolo” a spus, miercuri, Ovidiu Suciu pentru informatia-zilei.ro.

Pe aceeași temă