OK pentru Frosinone

03 Jul. 2009, 11:21 Bursa transferurilor
OK** pentru Frosinone

Fără chef să mai joace în România, Andrei Cordoș își face bagajele pentru Italia. Oficialii “șepcilor roșii” au negociat ieri transferul fundașului la Frosinone și aproape cert vor accepta să-l vândă pe Cordoș în Serie B.
 

Transferul internaționalului de tineret la echipa de Serie B Frosinone este în mâinile șefilor lui “U” Cluj. Andrei Cordoș (21 de ani) s-a înțeles în privința contractului personal și mai așteaptă doar acordul celor două cluburi, care se va produce cel mai probabil la începutul săptămânii viitoare.

 

Discuțiile decisive s-au purtat ieri, când impresarul lui Cordoș, Virgil Colfescu s-a întâlnit la Cluj cu administratorul delegat al “șepcilor”, Ioan Mărginean, căruia i-a prezentat oferta italienilor: 150.000 de euro, plătibili în trei rate, plus 10% dintr-un viitor transfer.

 

Practic, Frosinone a înaintat aceeași ofertă ca și în iarnă, doar că de data aceasta, constrânși și de faptul că jucătorului îi expiră contractul cu “U” vara viitoare, șefii alb-negrilor nu au mai strâmbat din nas. Un singur amendament au făcut aceștia: vor să păstreze 20% din drepturile federative ale jucătorului, nu doar 10%. Sau, dacă Frosinone nu vrea să cedeze mai mult de 10% dintr-un viitor transfer, italienii să plătească acum mai mulți bani, pretențiile clujenilor învârtindu-se în jurul sumei de 200.000 de euro.

 

O decizie finală se va lua luni, însă e de așteptat ca “U” și Frosinone să bată palma, fiindcă oferta peninsularilor este cea mai bună primită în această vară pentru Cordoș.

 „Am auzit și eu de ceva ofertă de la Dinamo, dar nimic mai mult. Dacă voi pleca, aș prefera să joc în Italia”
Andrei Cordoș, fundaș “U” Cluj

„Până la urmă cred că Andrei va pleca în Italia. El numai acolo vrea și nu-l putem ține aici cu forța”
Teodor Pop, director general „U” Cluj

3 echipe din Liga I, Dinamo, FC Vaslui și Oțelul, s-au interesat în această vară de serviciile fundașului clujean

 

articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

 

03 Jul. 2009, 11:21 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă