OFICIAL | Steaua a confirmat transferul lui Man. Pe ce perioadă a semnat și câți bani va încasa

OFICIAL | Steaua a confirmat transferul lui Man.** Pe ce perioadă a semnat și câți bani va încasa

Anunțat în exclusivitate de ProSport, transferul atacantului Dennis Man de la UTA la Steaua a fost confirmat astăzi oficial și de vicecampioana României.

Roș-albaștrii vor achita aproximativ 400.000 de euro, în două tranșe, în schimbul vârfului de 18 ani, care a avut parte de un debut de sezon remarcabil în tricoul formației arădene, cu cinci goluri marcate în primele trei etape din Liga 2.

„Bine ai venit, Dennis Man!

FC Steaua Bucuresti anunta transferul lui Dennis Man, atacantul echipei de liga secunda UTA Arad.

Tanarul fotbalist, care a implinit 18 ani pe data de 26 august, a semnat un contract valabil pe un an, care va fi prelungit automat pentru cinci sezoane dupa ce jucatorul va termina junioratul.

Clubul nostru ii ureaza Bun Venit si sa aiba parte de cat mai multe succese in tricoul ros-albastru!

Dennis Man este un atacant nascut pe 26 august 1998, la Arad, care a inceput fotbalul la Atletico Arad. A fost transferat de UTA in vara lui 2014, evoluand pentru aradeni de 28 de ori si marcand 12 goluri in toate competitiile. In actuala stagiune de Liga 2, Dennis a inscris 5 goluri in primele 3 partide jucate”, se arată într-un comunicat publicat de Steaua pe site-ul oficial.

„Sper să demonstrez că se pot baza pe mine”

Vârful de 18 ani se va alătura în cursul zilei de astăzi lotului Stelei, a oferit și primele declarații după oficializarea mutării. Dennis Man spune că își dorește să-și demonstreze cât mai rapid valoarea și să se impună în prima echipă a Stelei.

„Sunt foarte emoționat, e un amestec de sentimente pentru mine. Mi-a venit să plâng azi dimineață, dar m-am abținut până la urmă. Mă despart cu inima strânsă de UTA, de băieți, de domnii antrenori de la echipa mare și cei care m-au crescut, fără de care nu reușeam nimic, dar trenul nu oprește prea des în gară. E șansa mea să demonstrez și în Liga 1 și sunt nerăbdător să încep munca la noul meu club. Acum sunt bucuros și fericit. Așteptările sunt mari, mă motivează și mai mult. Până la urmă e fotbal, e ceea ce știu să fac cel mai bine, nu văd de ce ar trebui să fiu intimidat la Steaua. Sigur, e un alt nivel în Liga 1, dar sunt pregătit să muncesc și să confirm așteptările”, a declarat Dennis Man pentru Sport Arad.

Dennis Man a semnat cu Steaua un contract care inițial se va întinde pe durata unui an, apoi se va prelungi automat pe alți cinci, salariul său urmând a crește exponențial de la an la an. Potrivit Sport Arad, pentru primul an, fotbalistul va câștiga în jur de 4.000 de euro pe lună, iar Becali i-a fixat o clauză de reziliere în euro cu 7 zerouri.

Foto: Ciprian PETCUȚ

 
Pe aceeași temă