OFICIAL | Rapid a renunțat la George Tudoran, unul dintre jucătorii aduși odată cu promovarea în Liga 2. „Nu a reușit să îl convingă pe antrenorul nostru”

În ultima zi de transferuri, Rapid a anunțat o nouă despărțire. Este vorba despre George Tudoran, jucător căruia clubul giuleștean îi obținea semnătura încă de la începutul anului, când activa în Liga 3, iar mijlocașul intrase în ultimele șase luni cu Pandurii Târgu Jiu, și al căruia contract a intrat în vigoare începând cu 1 iulie 2019.

Antrenorul Daniel Pancu transmitea în urmă cu o săptămână că nu înțelege de ce clubul Rapid nu a anunțat plecarea lui Tudoran, cu toate că a renunțat la serviciile jucătorului după doar zece antrenamente. Pe lângă Tudoran, Pancu spunea că nu-i mai vrea în lot nici pe Ștefan Ciuculescu, Alin Demici, Alexandru Iacob și Marian Vlada.

„La George Tudoran am renunțat încă din perioada de pregătire, după două jocuri amicale și după zece antrenamente. Nu știu de ce au întârziat cu anunțul. Decizia în cazul lui Tudoran o știe tot clubul. Se antrena separat de mult timp, deci nu e nicio noutate”, spunea Pancu.

Acum, Rapid îi mulțumește lui George Tudoran: „George Tudoran a semnat cu Rapid în iarnă, după un tur de campionat foarte bun la Pandurii Târgu-Jiu, însă a ajuns sub comanda lui Daniel Pancu abia în vară.
După două cantonamente și câteva jocuri amicale, Tudoran nu a reușit să îl convingă pe antrenorul nostru, astfel încât ambele părți au decis ca cel mai bine pentru jucătorul de 23 de ani este să evolueze la o altă echipă.
Mult succes, George!”
.

Mijlocașul originar din Târgu Jiu a evoluat pentru Pandurii în ultimele două sezoane. În cel trecut a marcat 14 goluri în 34 de partide pentru gorjeni, făcându-i pe cei de la Rapid să-l dorească din nou, după ce mijlocașul a mai evoluat la giuleșteni în sezonul 2015/2016, când a bifat 30 de meciuri și 3 goluri în alb-vișiniu.

Foto: FC Rapid 1923

Pe aceeași temă