OFICIAL | Ianis Zicu face curățenie în lotul Farului. Clubul constănțean s-a despărțit de încă patru jucători, toți împrumutați de la FCSB

Cu puține zile rămase până la plecarea în cantonamentul din Turcia, Farul își pune la punct lotul pe care Ianis Zicu să se bazeze în acest stagiu de pregătire și, ulterior, în partea a doua a sezonului Ligii 2. Dacă în această săptămână s-au făcut doi noi achiziții, „marinarii” au anunțat astăzi, oficial, alte patru despărțiri.

După Patrick Petre și Cosmin Zamfir, Farul s-a despărțit oficial și de Cristian Andrei, Radu Zamfir, Claudiu Băciuț și Alexandru Bodea, toți patru împrumutați în vara trecută de la FCSB, acolo de unte acum l-au adus pe mijlocașul Laurențiu Ardelean.

„FC Farul a ajuns la un acord pentru rezilierea pe cale amiabilă a contractului cu patru jucători, Cristian Andrei, Radu Zamfir, Claudiu Băciuț și Alexandru Bodea! 🔚
🙏 Mulțumim și mult succes!”
, a anunțat Farul pe pagina sa de Facebook.

Cristian Andrei (18 ani, portar) și Robert Băciuț (18 ani, mijlocaș) nu au evoluat în niciun meci pentru Farul în prima parte a sezonului, Radu Zamfir (19 ani, fundaș) a avut două apariții în care a totalizat 61 de minutepe teren, iar Alexandru Bodea (18 ani, atacant) a fost utilizat în patru jocuri, în care a strâns 75 de minute.

Nici mijlașul francez Madikaba Doumbia (26 ani) nu mai e dorit de Ianis Zicu, însă acesta se antrenează, momentan, separat.

La capitolul achiziții, Farul i-a adus până acum pe atacantul Mădălin Martin (27 ani, ex Progresul 05 București), mijlocașul basarabean Ion Cărăruș (23 ani, ex Harnosand / Suedia), mijlocașul Laurențiu Ardelean (19 ani, ex FCSB II) și portarul Mihai Eșanu (21 ani, ex Daco-Getica).

Farul se va pregăti în stațiunea Lara, din Antalya, în perioada 2-15 februarie, iar Ianis Zicu își va testa jucătorii în mai multe meciuri amicale, patru dintre adversari fiind deja stabiliți.

Foto: FC Farul Constanța

Pe aceeași temă