Octavian Vasile și-a reziliat contractul cu Energeticianul. Jucătorul a semnat imediat cu o altă echipă

Octavian Vasile și-a reziliat contractul cu Energeticianul.** Jucătorul a semnat imediat cu o altă echipă

Jucătorul de bandă dreaptă Octavian Vasile (27 ani) și-a reziliat săptămâna trecută contractul cu echipa de Liga a 2-a ACS Energeticianul.

Vâlceanul a fost unul dintre jucătorii de bază pentru echipa de la Petroșani în sezonul trecut, când s-a reușit promovat în eșalonul secund, dar a fost tras pe linie moartă de fostul antrenor, Cristian Dulca, și nu a prins niciun meci în această ediție de campionat.

Vasile nu a stat mult pe tușă, miercuri semnând un contract cu liderul campionatului județean Vâlcea, Viitorul Dăești. „Am mers la Dăești să mă pregătesc, oricum nu puteam juca până în iarnă. Îmi face plăcere să joc din nou lângă Robert Pârvu și să îl am iarăși antrenor pe Gabi Mangalagiu. Sper să îi ajut să promoveze și din vară, Dăeștiul să aibă echipă de Liga a 3-a”, a anunțat Octavian Vasile.

În cariera sa, Octavian Constantin Vasile a jucat în Liga a 2-a pentru CSM Râmnicu Vâlcea și Metalul Reșița.

Energeticianul, aflată pe locul 10 în Liga 2, joacă sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu Dacia Unirea Brăila. În acest sezon, echipa de la Petroșani a fost condusă de Cristian Dulca, apoi de interimarul George Zima, iar de runda trecută principal este Marin Tudorache.

Antrenor scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă