Octavian Vasile încă nu s-a decis în privința viitorului său după ce CSM Râmnicu Vâlcea s-a desființat. „Cred că, dacă eram mai uniți, atunci erau și altfel rezultatele”

Octavian Vasile încă nu s-a decis în privința viitorului său după ce CSM Râmnicu Vâlcea s-a desființat.**

Mijlocașul dreapta Constantin Vasile (25 ani) este unul dintre puținii jucători din lotul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, care, după desființarea clubului din Zăvoi, nu s-a decis încă în privința viitorului său. „În momentul de față, aștept. Sper să iau cea mai bună decizie pentru viitorul meu” a spus Vasile.

Jucătorul de bandă dreaptă născut la Băile Olănești regrată situația în care a ajuns fotbalul vâlcean. „Eu sunt vâlcean. Îmi pare foarte rău că se desfiintează CSM-ul. Cred că este un oraș unde ar trebui să fie o echipa care să activeze măcar în eșalonul secund, dacă nu, chiar în Liga 1. Îmi doream mult ca Vâlcea să nu se desființeze, am tot sperat în această iarnă că vom continua campionatul. Sper ca pe viitor, Vâlcea să refacă o echipă puternică, care să ajungă chiar în primul eșalon. Eu aș reveni cu drag acasă, dacă ar mai fi nevoie de mine”, a mai spus Vasile.

Constantin Vasile este conștient că erau așteptări mai mari pentru acest sezon din partea celor doi acționari, SC Damila SA și primăria Vâlcea. „Ținând cont de lotul bun pe care l-am avut la începutul campionatului, au fost așteptări mai mari față de locul 14. Cred că, dacă eram mai uniți, atunci erau și altfel rezultatele. Până la urmă, este și vina noastră pentru ce s-a întâmplat. Cu toții suntem vinovați. Cu altă atitudine, eu zic că trebuia să fim în primele cinci echipe”, declară mijlocașul.

În prima parte a sezonului, Octavian Vasile a evoluat în 16 meciuri pentru CSM Râmnicu Vâlcea, reușind și un gol.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă