„O să am șansa mea. Concurența este mare, trebuie să muncești, dar sunt convins că voi reuși”

25 Jun. 2012, 12:50 Bursa transferurilor

Transferat la nou-promovata în Liga I, CS Turnu Severin, golgheterul celor de la FC Olt Slatina, Dragoș Dragalina, speră să se impună în unsprezecele de start la noua sa echipă.

Atacantul celor de la FC Olt Slatina, Dragoș Dragalina, s-a alăturat, la începutul săptămânii trecute, lotului nou-promovatei în Liga I, CS Turnu Severin. Golgheterul alb-vișiniilor în sezonul recent încheiat a plecat duminică în primul cantonament, ce se va desfășura la Herculane, urmând ca în primele zile ale lunii iulie să facă deplasarea cu noua sa echipă în Austria. Dragalina spune că s-a integrat foarte bine în cadrul echipei de pe malul Dunării.

„Îmi doream să fac pasul la Liga I, am ajuns la Severin și mă bucur. M-am acomodat foarte bine cu colegii, totul este în regulă. Vineri am avut un joc-școală, a fost un prim amical dacă pot să-l numesc așa, eu zic că m-am mișcat bine, dacă voi fi la fel de serios, voi munci, cu siguranță o să am șansa mea. Concurența este mare la nivelul acesta, trebuie să muncești să-ți câștigi locul de titular, eu îmi voi face treaba cât mai bine și sunt convins că voi reuși”, a declarat Dragoș Dragalina.

„Sezonul trecut a fost unul bun”

Principalul marcator al grupării FC Olt Slatina în sezonul recent încheiat, Dragoș Dragalina, consideră anul ca fiind unul reușit. „Eu zic că a fost un sezon bun prin prisma faptului că ne-am îndeplinit obiectivul, salvarea de la retrogradare. Cu mai multă șansă și atenție puteam termina mai sus. Au fost unele meciuri în care puteam scoate mai mult, dar lipsa de concentrare, anumite greșeli personale au făcut să pierdem jocuri pe care le-am avut în mână. Important este că ne-am atins obiectivul”, a mai spus atacantul de 25 de ani.

În jocul-școală pe care severinenii l-au disputat, vineri, pe stadionul Municipal, în nocturnă, Dragoș Dragalina a punctat pe tabela de marcaj și a dat două pase de gol, echipa din care a făcut parte acesta reușind să se impună cu scorul de 4-0.

Sursa: Gazeta Nouă

25 Jun. 2012, 12:50 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă