O nouă achiziție pentru Petrolul: un fundaș din Liga 1. E al nouălea transfer realizat de ploieșteni odată cu promovarea

Petrolul e campioana transferurilor în Liga 2, în această vară. Echipa ploieșteană a semnat astăzi un nou contract cu un jucător cu experiența primei ligi, ajungând la nouă achiziții în total după ce a reușit promovarea în eșalonul secund. Ultimul nou-sosit este fundașul Lucian Cazan (28 de ani), fost la FC Voluntari.

Bucureșteanul Cazan a debutat în Liga 1 la Sportul Stundențesc, iar apoi a mai jucat pentru FCM Târgu Mureș, Ceahlăul Piatra Neamț, Gaz Metan Mediaș și FC Voluntari. Cu Petrolul a semnat pe un sezon, cu drept de prelungire în caz că echipa promovează.

„FC Petrolul Ploiesti și-a completat compartimentul defensiv, după ce, astăzi, a ajuns la un acord cu jucătorul Lucian Cazan. Angajamentul se întinde până la sfârșitul sezonului 2018-2019, cu clauză de prelungire pentru încă un an.

În vârstă de 28 de ani, Cazan poate evolua atât ca fundaș central, cât și în banda stângă a apărării, iar de-a lungul carierei a adunat 122 de jocuri la nivel de prim-eșalon, pentru Sportul Studențesc (2006-2011), FCM Tg. Mureș (2010-2011), Ceahlăul Piatra Neamț (2011-2016) și FC Voluntari (2016-2018).

Bun venit, Lucian Cazan!”, a anunțat Petrolul pe site-ul oficial.

În aceste zile, Petrolul îl are la antrenamente și pe Mergim Niziri (25 de ani), un fotbalist născut la Goppingen (Germania) și care are dublă cetățenie, germană și albaneză. Nu e prima dată când vine în România, fiindcă în prima parte a sezonului 2015-2016 a evoluat la FC Botoșani, în cinci meciuri. Antrenorul Leo Grozavu se va decide în privința lui cel târziu sâmbătă, atunci când e programat amicalul cu CS Balotești.


 

Până acum, Petrolul a realizat nouă transferuri: Claudiu Herea (28 ani, mijlocaș, ex CS Balotești), Florin Plămadă (26 ani, fundaș central, ex FC Botoșani), Sebastian Ghinga (31 ani, mijlocaș defensiv, ex Sepsi OSK Sfântu Gheorghe), Jean Theodoro Sobrinho (25 ani, mijlocaș ofensiv, ex Zimbru Chișinău), Cristian Danci (29 ani, mijlocaș, ex FC Hermannstadt), Alexandru Eugen Nica (20 ani, atacant, ex CS Balotești), Daniel Isvoranu (19 ani, portar, împrumut Concordia Chiajna, ex Voința Turnu Măgurele), Antonio Cruceru (21 de ani, mijlocaș, ex Voința Turnu Măgurele) și Lucian Cazan (28 de ani, fundaș, ex FC Voluntari).

Pe aceeași temă