O nouă achiziție pentru Dunărea Călărași: un fundaș uruguayan care a jucat numai în Spania

Dunărea Călărași a perfectat, astăzi, un nou transfer, al 11-lea în această vară. Cu echipa retrogradată în Liga 2 a semnat un fundaș central uruguayan care ultima dată a jucat în Segunda B, Liga a 3-a din Spania, la Internacional de Madrid.

Ariel Ignacio Lopez Varela are 24 de ani, este născut la Montevideo, în Uruguay, dar are și cetățenie spaniolă. De altfel, în cariera sa de până acum, a jucat numai în Spania, pentru San Isidro, UD Las Zocas, Getafe CF B, Navalcarnero și Internacional de Madrid. În sezonul recent încheiat a jucat în 12 meciuri pentru Navalcarnero și în 5 pentru Internacional de Madrid, pentru aceasta din urmă înscriind și un gol.

Ignacio a semnat cu Dunărea Călărași un contract valabil pe un sezon, cu posibilitatea de prelungire pe încă două.

„Avem referințe bune despre Ariel Lopez. Sper doar să se integreze cât mai repede și să-și pună amprenta pe rezultatele pozitive pe care le așteptăm în noul sezon al Ligii a 2-a. Îi urăm mult succes la Călărași!”, a declarat președintele executiv al Dunării, Eugen Pîrvulescu.

Celelalte achiziții făcute până acum de Dunărea Călărași sunt: portarii Alessandro Caparco (35 de ani, ex Dunărea Călărași) și Stefan Krell (27 de ani, ex SV Horn), fundașii Alin Mutu (24 de ani, ex Aerostar Bacău), Alexandru Sabangeanu (18 ani, ex SSC Farul, aparține de Viitorul) și Ekrem Levent Oltay (19 ani, împrumut Dinamo) și mijlocașii Tha’er Bawab (34 de ani, ex Dunărea Călărași), Cristian Raiciu (23 de ani, ex Pandurii Târgu Jiu), Ștefan Pacionel (20 de ani, ex SSC Farul, aparține de FCSB), Andrei Zete (19 ani, ex U Craiova) și David Stoppacher (22 de ani, ex Swarovski Tirol).

Pe aceeași temă